Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi lehet az alábbi program...

Mi lehet az alábbi program problémáinak a megoldása?

Figyelt kérdés

1. Problémám: randomolja a dolgokat rendesen a textblockokba(gridben van elhelyezve) de amikor görgetem lefelé akkor ezek az értékek nem maradnak a helyükön.(szóval van egy kép egy scrollviewerben és ezt kellene kitölteni)

2. Problémám: ugyan ezzel kapcsolatban egy másik problémám is volna.szeretném ha valaki ír ezekbe a textblockokba,akkor adja meg a lehetséges eseteket.(olyasmire gondoltam mint a googlenel mikor elkezdünk gépelni valamit,akkor kiadja a lehetséges válaszokat)

3. Problémám: hogy lehet megoldani hogy ha a kép egy bizonyos részére kattint(fehér körök) az ember akkor azok váljanak feketévé?

4. Probléma: hogy lehet megoldani a programban kitöltött fájl elmenteni mondjuk jpg-ben vagy hasonló?

előre is köszönöm a segítséget!ha esetleg ti sem tudjátok pontosan de megtudnátok mondani minek kéne utána néznem azt is megköszönöm!

2013. máj. 4. 07:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel nem tettél említést arról, hogy egyáltalán milyen alkalmazásról van szó, így elég nehéz lesz megválaszolni. Illetve, a kérdésben említett "alábbi program" nincs sehol.

A dynamic hint megoldása viszonylag triviális: Ha változik a beviteli mező értéke, valahonnan előrántod a találatokat; nyilván ennek konkrét mikéntje attól függ, miféle adatról beszélünk, illetve mi a "mintaillesztési policy".

A képrészlet-feketítéshez nem tudok hozzászólni, mivel újfent csak fogalmam sincs, miről van szó (miféle kép, mit reprezentál, stb)

A mentést meg nyilván valamilyen library -re kell bízni, ami tud pl. JPEG -et kezelni.

2013. máj. 4. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:
én írom ezt a progit wpf-ben (blend 4-et használva)
2013. máj. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!