Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan irassak ki txt-be C-ben?

Hogyan irassak ki txt-be C-ben?

Figyelt kérdés

Na szóval adott a probléma, amely az hogy ki kell iratnom egy rakás számot melyet a program folyamatosan számol.

A lényeg az, hogy ezeket úgy kell kiiratnom, hogy bizonyos szám mennyiség után készít egy új txt-t mondjuk 2.txt és oda folytatja a kiírást, aztán így tovább(3.txt; 4.txt).

Remélem tud valaki megoldást.

A segítséget előre is köszönöm. :)

#kiratás
2013. ápr. 29. 13:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen, megvan a leírás. Most jön az, ahol megmutatod, hogy te meddig haladtál (nem ide bemásolva, mert elveszik az indentálás, hanem egy tisztességes tárhelyre) és a kód alapján felteszed a kérdést.
2013. ápr. 29. 14:10
 2/23 A kérdező kommentje:

Jelenleg még sehová sem jutottam, mert bár volt pár netes megoldás amit kipróbáltam de a fájl sem hozza létre.

Azzal meg, hogy több fájlba irassam ki még nem is próbálkoztam gondoltam előbb legalább 1 fájlba ki tudjak iratni.

FILE *fp;

fp = fopen(”file.txt”, ”w”){

fprintf("%d\n",i);

}

fp);

fclose(fp);

2013. ápr. 29. 14:24
 3/23 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 29. 14:24
 4/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy angolul van és nem nagyon értem. :/
2013. ápr. 29. 14:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor eleve bukta az egész programozási terv.

Egyébként magyar leírás is rengeteg van, KERESS, ne hisztizz.

2013. ápr. 29. 15:03
 6/23 A kérdező kommentje:
Itt az ember segítséget kér és nem segítséget ad ha nem tudsz megoldást akkor pont hogy te ne hisztizz és főleg ne kommentálj... mellékesen megjegyezve csak 4 órája keresem a megoldást...
2013. ápr. 29. 15:24
 7/23 A kérdező kommentje:

pontosítok!

Itt az ember segítséget kér és segítséget ad ha nem tudsz megoldást akkor pont hogy te ne hisztizz és főleg ne kommentálj... mellékesen megjegyezve csak 4 órája keresem a megoldást...

2013. ápr. 29. 15:24
 8/23 anonim ***** válasza:

Akkor k*rva béna lehetsz. :D :D

2 perc megtalálni...

2013. ápr. 29. 15:28
 9/23 A kérdező kommentje:
Te meg k*rva nagyképű, én még csak most kezdtem hülyegyerek...
2013. ápr. 29. 15:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Amit tehetsz:

A.) vársz amíg jön valaki és azt hiszi, hogy jót tesz neked, ha megírja a kész választ

B.) nekifogsz megcsinálni egyedül az alábbiak szerint:

- írsz, rajzolsz egy algoritmust, ami megoldja a feladatot

- azokat a részeket amiket meg tudsz csinálni megcsinálod

- a félkész kódot felírod ide, a korábban vázolt módon, és a hiányos részeket, majd kiegészítjük

C.) a prog.hu állás rovatában felteszed, mint munka és majd valaki megírja neked

Megjegyzés: itt és úgy általában máshol sem nagyon tolerálják az emberek, ha valaki egy félkész leírás alapján arra vár, hogy majd valaki megcsinálja neki a feladatot. Azt már leírtad, hogy 4 órája keresed a megoldást, ami persze jó, de a reménytelenséget sugallja, ha eddig nem találtál semmit. Valószínűleg akkor rossz helyen jársz, ha ilyen feladatot kell megoldanod.

2013. ápr. 29. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!