Hogyan irassak ki txt-be C-ben?
Na szóval adott a probléma, amely az hogy ki kell iratnom egy rakás számot melyet a program folyamatosan számol.
A lényeg az, hogy ezeket úgy kell kiiratnom, hogy bizonyos szám mennyiség után készít egy új txt-t mondjuk 2.txt és oda folytatja a kiírást, aztán így tovább(3.txt; 4.txt).
Remélem tud valaki megoldást.
A segítséget előre is köszönöm. :)

Jelenleg még sehová sem jutottam, mert bár volt pár netes megoldás amit kipróbáltam de a fájl sem hozza létre.
Azzal meg, hogy több fájlba irassam ki még nem is próbálkoztam gondoltam előbb legalább 1 fájlba ki tudjak iratni.
FILE *fp;
fp = fopen(”file.txt”, ”w”){
fprintf("%d\n",i);
}
fp);
fclose(fp);

Akkor eleve bukta az egész programozási terv.
Egyébként magyar leírás is rengeteg van, KERESS, ne hisztizz.
pontosítok!
Itt az ember segítséget kér és segítséget ad ha nem tudsz megoldást akkor pont hogy te ne hisztizz és főleg ne kommentálj... mellékesen megjegyezve csak 4 órája keresem a megoldást...

Akkor k*rva béna lehetsz. :D :D
2 perc megtalálni...

Amit tehetsz:
A.) vársz amíg jön valaki és azt hiszi, hogy jót tesz neked, ha megírja a kész választ
B.) nekifogsz megcsinálni egyedül az alábbiak szerint:
- írsz, rajzolsz egy algoritmust, ami megoldja a feladatot
- azokat a részeket amiket meg tudsz csinálni megcsinálod
- a félkész kódot felírod ide, a korábban vázolt módon, és a hiányos részeket, majd kiegészítjük
C.) a prog.hu állás rovatában felteszed, mint munka és majd valaki megírja neked
Megjegyzés: itt és úgy általában máshol sem nagyon tolerálják az emberek, ha valaki egy félkész leírás alapján arra vár, hogy majd valaki megcsinálja neki a feladatot. Azt már leírtad, hogy 4 órája keresed a megoldást, ami persze jó, de a reménytelenséget sugallja, ha eddig nem találtál semmit. Valószínűleg akkor rossz helyen jársz, ha ilyen feladatot kell megoldanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!