Mire jó a programozás?
Figyelt kérdés
A kérdés talán kicsit túl egyszerű lett, de nem számít. :) A lényeg az hogy nemrég kezdtem el programozással foglalkozni, de nem látom át a mibenlétét. (Persze tudom hogy ez csak azért van mert kezdő vagyok, még nem értek semmit, stb.) A célom az hogy végül képes legyek egy egyszerű játékhoz, majd egy egyszerű robothoz is programot írni, persze ez még gondolom nagyon messze van tőlem, de nem tudom hogy mit kéne megtanuljak, hogy milyen utat kellene bejárnom. :) Valaki tudna adni néhány tippet?
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. ápr. 27. 07:58
11/11 iostream válasza:
Visual Studio Express, 30 napig kipróbálhatod, utána regisztrálni kell, de ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!