Meggyűlt a bajom az egyik érettségi példával: www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/feladatok2 008tavasz/e_info_08maj_fl. Pdf (programozás része) Valaki be tudná linkelni, hogyan kell egy egész sort beolvasni (szóközökkel)?
Figyelt kérdés
A kérdésem, hogyan lehet beolvasni egy egész sort c++-ban .txt fájlból úgy, hogy van közte szóköz? Lehet-e tömbbe, string nélkül?2013. ápr. 23. 19:45
1/3 anonim válasza:
istream& getline (istream& is, string& str);
3/3 anonim válasza:
De könyörgöm, én leírtam a másiknál, hogy mit kellene csinálnod.
Mi az istent csinálsz az emelt szintűvel, ha még egy fájlt sem tudsz beolvasni soronként.
#include <iostream>
#include <fsream>
using namespace std;
int main()
{
string szoveg;
ofstream file;
file.open("nevek.txt");
do
{
szoveg=file.getline();
}
while(!file.eof());
file.close();
return 0;
}
valahogy így kéne beolvasni adatot egy szöveges változóba.
Mivel érdekel a feladat és kezdő is vagyok( bár nem annyira mint te), így lehet megoldom neked. Aztán elküldöm mail-ben, ha rám írsz és megadod, vagy lehet kiíratom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!