A 2012 októberi informatika érettségi feladat programozás részében mik a kérdésekre a helyes válaszok?
Nem a forráskód érdekel, csak a feladatokra adandó helyes válaszok. A javítókulcsban nem találom őket.
Megcsináltam a feladatot C++ -ban és szeretném ellenőrizni hog jó eredményeked ad-e ki. Megtaláltam a helyes megoldást C#-ban, de ezért külön nem akarok egy C# fordítót letölteni hogy megnézzem mit ad eredményül
Úgy gondoltam hogy valaki aki szintén megoldotta leírhatná hogy az ő programja miket ad válasznak a 4-esen belüli feladatokra.
Én C++ -ban oldottam meg, csak nem vagyok 100%-ig biztos abban hogy minden jó
Ezt komolyan gondolod amúgy?
Ezek nem kérdések, ezekre nincs válasz, adott tesztadatokra lehet valamilyen eredményt kapni, az meg attól függ mi a bemenő forrásfájlod.
A tesztelés meg a programozás legalapvetőbb része, olyan adatokkal kell tesztelni, amikre pontosan tudod milyen választ kell kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!