Java Class c++ indítója?
Egy Java Paprika nevű Class indítóját akartam megírni c++-ban System() segítségével. Nemnagyon működik a program:s 5letek?
#include <iostream>
#include <cstdlib>
using namespace std;
int main()
{
//Paprika Java Class inditoprogram.
system("cd/");
system("cd Users");
system("cd Elenor");
system("cd Desktop");
system("cd asztal");
system("cd Java");
system("cd apple");
system("cd bin");
system("java Paprika");
return 0;
}
1. Nem működik - pontosan mi nem működik, mi történik, ha futtatod?
2. Biztos jó az útvonal?
3. Elég lett volna egyetlen cd parancs is.
4. A Paprika osztály biztos a root package-ben van? A Java ír ki hibaüzenetet?
A program lefut
6-szor írja ki hogy a rendszer nem találja a megadott elérési utat, a végén pedig, hogy Error: Could not find or load main class Paprika.
Az útvonal amit megadtam jó, csak mintha az első cd/ paranccsal nem lépne a c:/ főkönyvtárba
system("cd c:/Users/Elenor/Desktop/asztal/Java/apple/bin/");
Így ahogy te mondtad úgynézki egyből eltalál oda fennakadás nélkül, de ha mögé írom, hogy system("java Paprika"); nem találja.
Nem lehet valahogy egyszerre két parancsot adni systembe()? Mert valószínűleg az a gond hogy elmegy oda a 'cd'-vel de a 'java Paprika'-t már ismét a c++ fájl mappáján belül értelmezi és nem az előző parancsban megadott system(cd hely)-en belül, ezért lehet hogy nem találja.
Idő közben megszületett a helyes megfejtés, köszi mindenkinek aki egyáltalán számításba vette a kérdésem ^^(:
Helyes megoldás:
system("cd c:/Users/Elenor/Desktop/asztal/Java/apple/bin/ && java Paprika");
Így tudsz 2 parancsot adni: "parancs1 && parancs2".
De nem ez a probléma szerintem.
"Could not find main class..."
Ez a következőktől lehet:
A: az osztálynak nem ez a teljes neve, nem lehet hogy valamilyen package-ben van a definíciója szerint?
B: tuti van megfelelő main metódusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!