Hogy kell megnyitni a class fájlt ugy hogy a java forrskodját irja ki?
Figyelt kérdés
d2013. ápr. 3. 13:54
2/15 A kérdező kommentje:
pl mondassz egyet?
2013. ápr. 3. 13:56
4/15 anonim válasza:
Sehogy. A class fájl bináris fájl. Decompiert kell ráereszteni, és akkor kapsz egy forrásfájlt, ami emberi szem számára nehezen olvasható (te tuti nem tudnád olvasni).
Rákérdezhetek? Minecraft klienst akarsz írni?
5/15 A kérdező kommentje:
nem minecraft klienst hanem mod forráskodot akarok szerezni pontosabban a thaumcraftét de nekem van Netbeansom és ott ir valam compiled codot ami elvan takarvasemmi ilyen decompilernél nem is ilyesmit
2013. ápr. 3. 14:18
6/15 anonim válasza:
Csak picit lőttem mellé.
Esélytelen. A decompile nem azoknak valók, akik most kezdik el ugatni a java témát.
7/15 A kérdező kommentje:
mért nem tudnád leirni hogy mit kell hogyan?
2013. ápr. 3. 14:20
8/15 anonim válasza:
Mert nem nekem van szükségem rá. Keresgélj a neten, a kulcsszavakat már tudod! Ha konkrét kérdésed van akkor tedd fel!
9/15 A kérdező kommentje:
küdetm üzenetet
2013. ápr. 3. 14:27
10/15 anonim válasza:
K: "ha behuzom a java decompilerbe akkor nem irja ki a forráskodot?vagy egyáltalán jo az a program,vagy a netbeansba hogy lehet megnézni a compiled codet?"
A netbeans egy IDE. Lehet, hogy van neki decompiler része, nem tudom, nem használtam. Van a neten egy halom decompiler, próbáld ki melyik mit tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!