Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell megnyitni a class...

Hogy kell megnyitni a class fájlt ugy hogy a java forrskodját irja ki?

Figyelt kérdés
d

2013. ápr. 3. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bármilyen szövegszerkesztővel.
2013. ápr. 3. 13:55
 2/15 A kérdező kommentje:
pl mondassz egyet?
2013. ápr. 3. 13:56
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Jegyzettömb.
2013. ápr. 3. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:

Sehogy. A class fájl bináris fájl. Decompiert kell ráereszteni, és akkor kapsz egy forrásfájlt, ami emberi szem számára nehezen olvasható (te tuti nem tudnád olvasni).

Rákérdezhetek? Minecraft klienst akarsz írni?

2013. ápr. 3. 14:08
 5/15 A kérdező kommentje:
nem minecraft klienst hanem mod forráskodot akarok szerezni pontosabban a thaumcraftét de nekem van Netbeansom és ott ir valam compiled codot ami elvan takarvasemmi ilyen decompilernél nem is ilyesmit
2013. ápr. 3. 14:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Csak picit lőttem mellé.

Esélytelen. A decompile nem azoknak valók, akik most kezdik el ugatni a java témát.

2013. ápr. 3. 14:18
 7/15 A kérdező kommentje:
mért nem tudnád leirni hogy mit kell hogyan?
2013. ápr. 3. 14:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert nem nekem van szükségem rá. Keresgélj a neten, a kulcsszavakat már tudod! Ha konkrét kérdésed van akkor tedd fel!
2013. ápr. 3. 14:23
 9/15 A kérdező kommentje:
küdetm üzenetet
2013. ápr. 3. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:

K: "ha behuzom a java decompilerbe akkor nem irja ki a forráskodot?vagy egyáltalán jo az a program,vagy a netbeansba hogy lehet megnézni a compiled codet?"

A netbeans egy IDE. Lehet, hogy van neki decompiler része, nem tudom, nem használtam. Van a neten egy halom decompiler, próbáld ki melyik mit tud!

2013. ápr. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!