Qaxqaxqax kérdése:
Mi a static és sima függvény közti különbség?
Figyelt kérdés
Főleg javaban meg c++al találkoztam velük de nemtudom mi a különbség pl egy static void és egy void, vagy egy static int és egy int függvény között. A válaszokat előre is köszi(:2013. ápr. 6. 18:31
11/13 anonim válasza:
Szerintem Obsidian először teljesen normálisan közölte veled az igazságot. Engem is idegesített volna, hogy az értelmes megnyilvánulásomat ily módon kezeled, úgyhogy megértem, hogy másodszorra már szarjankónak hívott.
12/13 beasty válasza:
"Akkor ideje megtanulnod, mert angol nélkül a büdös életben nem fogsz programozni." - Na ne már hogy ez egy teljesen normális közlés, és nincs (még ha csak kis mértékben) némi kötekedő éle vagy lekezelő stílusa a mondatnak...
13/13 anonim válasza:
Kicsi kigazítás igy utólag tőlem. A két szakadék közül az első aki a "jótanácsát" egy angol linkkel közölte nyilván kompenzált valamit pl kicsi a faxa vagy alacsonynövésű és mindeki sz,patja emiatt...végre valamiben elfogadhatót alkot amiért kapott néha dícséretet , ezért ha ebben a témában kér valaki segítséget akkor igazi lekezelő fa..fejként segít...( ha kell leírom neked angolul is csöves, mert lehet hogy úgy jobban érted a lényeget és linkelem valahonnan). A másik tag csak morálisan van elbaszva bár lehet azóta már belátta hogy egy aljadékot védett...Így tisztességes ember nem segít... vagy segít vagy nem ilyen egyszerű ,csak annyi szerencséje volt hogy mellé állt egy értelmi fogyatékos majd előadta hogy márpedig jó fej volt a linkelgetéssel meg a csöves dumájával.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!