Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valakinek lenne kedve egy...

Valakinek lenne kedve egy számítógépes játékot készítenu?

Figyelt kérdés
Amivel én járulnék hozzá a projecthez: saját zenék, hangok és textúrák. A programozási ismeretem viszont 0.
2013. ápr. 1. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress egy létező játékot, amihez van szerkesztő, és azokhoz hozz létre új tartalmat. Nem kell programozói tudás, csak az, amid van.

Elder Scrolls játékok, NWN 1-2, Witcher, szinte az összes GoldSrc és Source játék és még millió van.

Ha a zenéd tényleg zene, azaz (lehetőleg húros) hangszeren játszod, és nem számítógép kattogás, akkor akár Guitar Heróhoz, vagy Fofixhez is csinálhatsz valami tartalmat. Utóbbihoz egyszerűbb, és szabadabb kezet ad.

2013. ápr. 1. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:

A zeném csak részben élő zene, eredeti hangmintákból dolgozok, amit később abletonban még kikevergetek.

Az elképzelésem egy Angry Birds féle sport játék, azt nem tudom hogyan lehet source motorban megoldani..

2013. ápr. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!