Melyik C++ fordítót használjam?
Köszi a sok választ.
Először én is a DEV-C++-szal próbálkoztam, de valamiért hibát észlel egy amúgy jó kódban: [link]
Persze ki lehet pipálni, hogy az úgy jó, és akkor le is futtatja, csak egy kicsit idegesít, hogy nem tudom minek gondolja hibának (és a pipálásra csak később jöttem rá..)
Én is a Notepad++-t használom, abban megírom a szerintem jó kódot, majd próbálom futtatni és javítani egy fordítóval. Úgy tűnik, hogy a Dev C++ lesz a nyerő, már csak azt kellene meg tudnom, minek jelez hibát a {-nél..?
Köszi szépen!
Először is. A main alakja szabvány szerint
int main(int, char*[])
Köszi szépen a segítséget mindenkinek!
Ez C++, ahogy az utolsó szerző is mondta. Egyenlőre a formalitás annyira nem érdekes, első gyakorlaton csináltuk ezt a kis kódot. A lényeg, hogy működjön, még ha nem is a legszebb a felépítése, idővel úgyis megtanulom majd a formalitást is. Kicsit össze vagyok zavarodva, mert még a fősuli előtt elkezdtem tanulni a C Sharpot, erre kiderült, hogy C++ -t használunk. Mindenesetre most a Borland C++ tökéletesen megfelel a célra, ezt használom, később majd beszerzem az M$ termékét. Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!