Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen könyvet ajánlatok?

Milyen könyvet ajánlatok?

Figyelt kérdés
Most olvastam el a "Tanuljunk meg C++ programozás 24 óra alatt". Ezt a C++ szeretném egy haladó szintre megtanulni, tudom az sok idő, de milyen könyvvel folytassam?Én erre gondoltam:Bjarne Stroustrup - A C++ programozási nyelv.Várom a véleményeket a könyvről és az ajánlásokat.

2013. márc. 25. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
A Stroustrup tökéletes, nem hiszem, hogy kellene jobb.
2013. márc. 25. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét.
2013. márc. 25. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit vitatkozni. Az egy referenciakönyv, amit a C++ egyik fő kiagyalója írt. Nem olyan izgalmas, mint a Harry Potter, de persze HP-ból nem tanulsz meg programozni. Ráadásul néha 3-4000-ért is meg lehet venni mindkét könyvet. (Nekem sikerült 9-ért :D) Elsődleges könyv C++, ajánlott.
2013. márc. 25. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem a napokba beszerzem és neki essek, ha jól láttam 1200 oldal.Egy ideig el fog tartani amig kiolvasam és persze köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 25. 21:55
 5/6 iostream ***** válasza:
Igazából nem könyveket kell olvasni, hanem programozni kell. Könyv akkor kell, ha fel akarod szedni a mögöttes elméletet, de ahhoz előbb találkoznod kell azokkal a problémákkal, amiknek a megoldására vannak a nyelvi/könyvtári elemek. Ehhez pedig olyan programoknak kell nekiállnod, amik kihívást jelentenek.
2013. márc. 25. 21:59
 6/6 jonyka01 válasza:
iostream-el tudok egyet érteni, mint ahogy a témában általában igaza van. Viszont, ha tényleg csinálni akarsz valamit, sajátítsd el az obiektív orientált programozást, aztán ugorj bele a tervezési mintákba. "Programtervezési minták" címen találsz is egy gyöngyszemet, ami elég alapos fejmosást ad a témából és a programozásról általában
2013. márc. 28. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!