Ti milyen könyvekböl tanultatok programozni az rossz cél, hogy meg akarom tanulni az összes programozási nyelvet meg direct x-et, shaderporgramozás, open gl, html (ez tudom h nem programozási nyelv de ezt is tanulni akarom)?
Nem baj, ha sok nyelvvel megismerkedsz, így könnyeben fogsz tudni választani egy szimpatikusat, amit jobban kitapasztalsz.
De haszna nem sok van, mivel a programozás maga minden nyelv esetében ugyan az, csak az utasítások és a használható függvények mások.
Jó, ha minden érdekel, de azért szánj időt egyes dolgok jobb megértésére is.
"De haszna nem sok van, mivel a programozás maga minden nyelv esetében ugyan az, csak az utasítások és a használható függvények mások."
Maradjunk annyiban, hogy paradigmán belül a nyelvek nagyon hasonlóak. Ezért kell megismerni minden paradigmából 1-1 nyelvet.
A kérdezőnek meg önértékelési zavarai vannak.
A C nyelv teljes kiismeréséhez és rutinszerű használatához minimum 4-5 ÉV használat kell.
C++ esetén ugyan ez, szóval abban egyetértek iostream-el, hogy kijelenteni, hogy ezek a nyelvek mennek kicsit erős.
Én éveken át használtam C++-t, most meg már kb 4 éve csak java-zom, ebben több nagy alkalmazást is írtam és mégsem állítom, hogy "tudok". (Pedig programtervező informatikus diplomám is van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!