Hogyan tudok csak pozitív értéket kiíratni google táblázatban, vagy excel-ben?
Van egy ilyen függvény egy cellában:
=SUM(B6-B5)
Hogy oldható meg, hogy a nullánál kisebb eredményt ne írja ki, vagy nullát írjon a mínusz érték helyett?
Főleg google táblázatban érdekel, de lehet, hogy az excel-ben is hasonló a megoldás.
Nem értem, mi a problémád. Nem értek valamihez, de használni szeretném. Ezért segítséget kértem. A 10:15-ös választ már a kérdésben is megfogalmazhattam volna, csak megvalósítani nem tudtam, ezért kértem részletesebb választ.
Ha segíteni nem akarsz, akkor mi a francnak ugatsz bele?
Ez nem egy prog.hu féle programozói fórum. Szerintem itt fel tehet a magamfajta hozzá nem értő amatőr is kérdést anélkül, hogy leugatnák a hozzád hasonló "de hülye vagy, még ennyit sem tudsz?" arcok.
Nem a tudás hiányával van gond, mindenki így kezd, hanem a totális életképtelenséggel.
Megkaptad a választ, innentől csak annyit kéne csinálni, hogy bepötyögni a google-be, hogy "excel if" és máris látnád a szintaxist, meg ezer példát.
Ehelyett itt görcsölsz reggel óta, működő kódod még mindig nincs, pedig már 10:16-kor lehetett volna.
Bár nem tartozik rád, de 11.25-kor elmentem melózni. 13-kor benéztem egy másik fórumba, ahol megkaptam a választ. 17-kor itthon befejeztem a táblázatot. Nem görcsöltem rajta egész nap.
Részemről téma zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!