Hogyan kell az excel táblázatban egy cellába úgy képet bemásolni hogy ha ráklikkelek megnyissa azt és ha másikra klikkelek bezárja azt?
De mit nagyit ki? A képletet?
Ilyen lehetőség nincs az Excel-ben, legalábbis a 2003-as verzióig, amit én ismerek.
Jah, hogy képet és nem képletet! Rosszul olvastam...
Excel-en belül ezt szerintem nem lehet megcsinálni, viszont azt meg lehet csinálni, hogy a képet feltöltöd a netre, mondjuk a kepfeltoltes.hu -ra és ennek a linkjét hiperhivatkozásként beszúrod az Excel-be a képhez.
Ekkor ha a képre kattintasz, akkor a böngészőben meg fog nyílni a feltöltött kép.
Szia.
Ha azt szeretnéd, hogy a cellában mint megjegyzés előugorjon a következőt kell tenned:
1. Megjegyzés beszúrása (nem kell semmit beírni)
2. Megyjegyzés keretének kijelülése
3. Megjegyzés formázása
4. Színek vonalak --> legördíted --> Kitöltési effektusok --> Kép (jobb szél felső mezőkból) --> majd kép kiválasztása.
5. Méretre formázás
Remélem segített
Kedves Tudor
Látom eléggé jól ismeri az excelt.
Nekem az lenne a kérdésem (ami kicsit hasonló ), hogy lehet azt kivitelezni hogy egy cellára katintva megjelenik egy kis szövegdoboz (teljesen úgy néz ki mint egy megjegyzés , illetve az is) de ilyen lebegő ablakba ami csak akkor jelenik meg ha az adott cellába lépek, illetve ezeket hogy tudom módosítani vagy törölni?
Válaszokat előre köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!