Melyik nyelvel érdemes/célszerű dinamikus weboldalt létrehozni?
na a java-t szerintem még így az elején zárjuk ki :D
Szerintem a legcélszerűtlenebb nyelv ide.
Ha ennyire értesz hozzá, miért minket kérdezel? :)
Amúgy miért mondod ezt?
ha nem tudnák programozni, csak 1 nyelven, akkor abban írnám, amelyiket tudom.
De mivel szinte mindben otthon vagyok esetleg itt ott némi segítséggel, a legtöbbje szóba jöhet.
Javát szerintem elsősorban nem erre a célra találták ki. Illetve én személyes okokból is gyűlölöm. Még a kliens sincs a gépemen, mert egy szenny.
Az tény, hogy a javanak nincs sok keresnivalója a webfejlesztésben, hagyjuk meg az android app fejlesztésnek.
Az ASP enyhén szólva döglődik.
Érdekes, hogy a php nem került szóba. A legelterjedtebb platform még ha sokan csak scriptnyelvnek nevezik is. Gyakorlatilag minden szolgáltató támogatja, és az egyszerű webkütyüktől a legbonyolultabb cms backendig mindenre elég jó megoldás.
php jutott eszembe elsőnek, de úgymond mindenki "erre gondol", miközben a hozzáértőbbek szidják.
Mikor felhoztam ezt az ihletet, azt mondták nekem, lassan frissül, kisebb a támogatottsága már mint régen, stabilitásban nem olyan, mint pár hasonló nyelv.
OOP - PHP kombó elég jó lehet ide szerintem.
nehogy a megfogalmazásomba köss bele :D
Szerintem tudod mire gondoltam. Fáradt vagyok na. :D
Nyilván minden attól függ, hogy mi a célod a weboldallal. Egy komolyabb dinamikus php alapú weboldal nyilván a php oop képességeit kell hogy kiaknázza.
Hogy kisebb lenne a támogatottsága mint régen? Szerintem töretlen, és még mindig a fejlesztés alatt álló nyelvek közé tartozik. A stabilitással sincs gond, ha jól vannak megírva az algoritmusok.
Szerintem aki szidják csak divatból teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!