Olyan programozási nyelvet szeretnék amiben hamar eredményre jutok létezik ilyen?
"Pascal, az egész gondolkodás mód, minden ebból indul ki, egyetemen, volt hallgató társam, aki visual basicket kente vágta, kb 2 hónapig tudta követni, az előadásokat... Aki igazán, komolyan szeretné megtanulni programozni, az a pascalt tanulja még, legalább az alapjait, és az egész számítógépet, jobban megérti...."
Az az "egész gondolkodásmód" az a struktúrális programozás, és nagyon nem az egész. Nagyon sokféleképp lehet még programozni.
A "minden ebből indult ki" is meglehetősen nagy baromság, mi az a minden, ami ebből indult ki? Nem a legrégebbi nyelv, semmiben sem leg.
Neked volt egy példád egy emberre, aki nem tanult pascalt és hülye maradt, és ez neked érv, na ez meg rólad mond el dolgokat, majd felemlegetlek amikor az érvelési hibák jutnak eszembe, hogy "volt egyszer ez a gyerek gyakorikérdéseken..."
Aki komolyan szeretne megtanulni programozni, az komolyan megtanul. A Pascal egy olyan nyelv, ami a struktúrális programozás tanítására jött létre, ami szép meg jó, csak nem a világ, szinte minden imperatív nyelv nagyjából betartja ennek a szabályait, felesleges csak ezért létrehozni egy külön nyelvet, és ahhoz, hogy a számítógépet megértsd, C/C++-t, esetleg assemblyt kell tanulni, nem Pascalt.
Pascalba belenéztem nem tetszik a szerkezete :S
Na de elkezdtem a php-t nem is tűnik olyan vészesnek eddig
szerintem maradok a php-nál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!