Virage kérdése:
Mi a microsoft programozási nyelve?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 16:46
1/9 anonim válasza:
Ha úgy érted, miben írták, akkor főleg C és C++.
(Régi kódrészletek C, újabbak C++)
2/9 anonim válasza:
Ja, mármint a Windowst. Amúgy hogy érted, hogy a MS nyelve?
(Első voltam.)
4/9 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolta, hogy a BIOS után mire van alapozva, és ezt melyik programozási nyelvvel valósítható meg.
5/9 anonim válasza:
Talán a C#-ra gondolsz?
Igazából szerintem egyik válaszoló sem tudja ennyiből biztosan.
6/9 anonim válasza:
A C#-ról azt mondják, hogy nem alkalmas operációs rendszer készítésére, bár lehetnek benne olyan kódok, amelyek ezen a nyelven íródtak. Inkább C-t használnak operációs rendszerhez, vagy C++-t.
7/9 anonim válasza:
De nem írt semmit egy operációs rendszerről sem, viszont a microsoft fejlesztette ki a C#-ot, szóvak a nyelv az "övék"
8/9 anonim válasza:
A C# már csak azért sem alkalmas op.rendszer fejlesztésére, mert túl magas szintű; olyan interpreteres környezetben fut, mint a Java. Fordulhat natív kóddá, de nagyon nem hatékony, egyszerűen nem arra való.
Java -> JRE-n fut
C# -> .NET-en fut.
A C# annyiból a Microsoft nyelve, hogy ők fejlesztették ki, éppen a Java konkurenciájaként, bizonyos jogi problémák miatt.
A fejlesztés viszont C/C++ nyelven folyik. De az nem MS találmány. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, közben megtudtam a választ. De sokat segítettektek!
2013. febr. 19. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!