Exe fájlt szeretnék készíteni a c++-os Hello word programomhoz. Ismertek valamilyen tutoriált?
Figyelt kérdés
De parancssorból, tehát nem Visual Studióból, amivel könnyen meg lehet csinálni.2013. febr. 19. 22:26
11/14 iostream válasza:
Akkor valamit elrontottál, mert a gcc simán működik, megtalálja a C libet. Persze nincs hivatalosan gcc Windowsra, tehát előbb tisztázni kéne, milyen portról beszélünk.
Kérdező: amúgy végül mivel sikerült? Hogy fordítottál?
12/14 A kérdező kommentje:
"és ezután még te akarsz másoknak segíteni"
zolex123 igen én akarok másnak segíteni, ha már azok akik tudják nem segítenek, ezt szerintem értékelni kellene nem lenézni. Érdekes, az első hozzászóló flegmaságához nem fűztél megjegyzést, szerinted az a helyes eljárás?
Iostream a válasz MinGW.
2013. febr. 21. 13:33
13/14 iostream válasza:
Csak azért kérdeztem, mert ha VS-ből tudtál fordítani, akkor már volt fordító a gépeden, nem kellett volna külön fordítót feltenni. Nem rossz a gcc, de csak azért, hogy konzolból fordíts, elég lett volna konzolt nyitni :)
14/14 anonim válasza:
(GCC = GNU Compiler Collection, egy gnu projekt, és mint ilyen, nem igazán a Windows (MS) barátja. De Win-re létezik a MinGW, ami nem 100%-ban kompatibilis, de teljesen jól használható.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!