Szerintetek milyen fajta játékot irjunk 1 pályázatra kb van még rá 1 évünk, hogy megcsináljuk valami egyszerüre gondoltunk nem akarunk mi mw3-at csinálni csak egy laza kis játékot amivel elintézük a biztos bejutást az egyetemre?
Érdekes, én úgy láttam, hogy ez a Neumann János tehetségkutató verseny:) De lehet valaki koppintja az idei feladatsorukat:) Szó szerint ugyanaz amit leírtál.
Hát ez kevés egy játék készítéséhez.
Bár jó lenne tudni a szinteteket pontosan, mert ezekből a témakörökből is sok mindent össze lehet dobni.
-Matekkkal hogy álltok?
A másik egy játéknál elengedhetetlen egy komolyabb adatbázis. Milyen módon tudtok adatbázist kezelni?
Itt most konkrétan a mysql-ra és társai bt-re gondolok( mysql, posgres sql, sqlite)
Ismeritek ezek közül legalább az egyiket?
Így necces egy kicsit belevágni
Nézd ez a verseny nem feltétlenül középiskolásoknak szól, hanem Egyetemistáknak. Egy jó képességű egyetemista nem egy snake-el fogja égetni magát( ami szerintem tanulásra jó, de másra nem)
Főleg úgy, hogy ott vannak a többi részek:
Digitális automata berendezés driverrel együtt
A CAD fejlesztés, valamint a számítógépes grafika, amiről bár sokat nem tudunk, hogy mit várnak el, de egyik se szerintem a SNAKE kategóriája.
Nem lebeszélni akarlak,de az hogy matekból kitűnő vagy egy dolog középiskolában én is az voltam,( igaz mindenből), de tudsz integrálni deriválni, lineáris algebrát? Mert szerintem kéne az a 3D oda ha valamit el is akartok érni. Nélküle( bár nem ismerem a mezőnyt), szerintem semmi esélyetek nincs. Egy SNAKE programmal biztos, hogy nem vesznek fel egy magán-egyetemre. Gondolkozz így.
megvettem a visual studio 2010-et meg 1 könyvet Shaderprogramozás Grafika és játékfejlesztés DirectX-szel.
A könyvben ezek vannak: Matematikai alapok ennek 3/4-ét már tudom pont és sik helyzete koordinátarendszerek ezeket vágom. A többit most kezdtem el Számitógépes képszintézis, megvilágitás és árnyalás, Mintafeszités, Direct 3d,Direct 3d alapú alkalmazások fejlesztése, Shaderprogramozás, HLSL és az effektrendszer, Shaderalapú fejlesztés a gyakorlatban. Ennyivel már van esélyem játékor irni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!