Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek milyen fajta...

Szerintetek milyen fajta játékot irjunk 1 pályázatra kb van még rá 1 évünk, hogy megcsináljuk valami egyszerüre gondoltunk nem akarunk mi mw3-at csinálni csak egy laza kis játékot amivel elintézük a biztos bejutást az egyetemre?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 15:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Érdekes, én úgy láttam, hogy ez a Neumann János tehetségkutató verseny:) De lehet valaki koppintja az idei feladatsorukat:) Szó szerint ugyanaz amit leírtál.

Hát ez kevés egy játék készítéséhez.

Bár jó lenne tudni a szinteteket pontosan, mert ezekből a témakörökből is sok mindent össze lehet dobni.

-Matekkkal hogy álltok?

A másik egy játéknál elengedhetetlen egy komolyabb adatbázis. Milyen módon tudtok adatbázist kezelni?

Itt most konkrétan a mysql-ra és társai bt-re gondolok( mysql, posgres sql, sqlite)

Ismeritek ezek közül legalább az egyiket?

Így necces egy kicsit belevágni

2013. febr. 19. 19:12
 12/24 A kérdező kommentje:
mysql-t használtam már phpnál mikor regisztrációs oldalt csináltam de eléggé alapszinten.
2013. febr. 19. 19:20
 13/24 A kérdező kommentje:
Matekból is kitünö vagyok járok magánorákra azzal nem lehet baj az angol is megy középszinten .
2013. febr. 19. 19:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Magyarra fordítva C-bõl sem tudtok szinte még semmit. Most kezditek a fv-eket, de játékot akarsz írni versenyre? Na ne röhögtess...
2013. febr. 19. 20:16
 15/24 A kérdező kommentje:
hát valahogy úgy :Dde mondom, hogy amit kell azt még megtanuljuk hozzá amugy önszorgalombol javát is tanulok itthon ha kell megtanulom a láncolt listát meg a modulokat meg mindent ennyi.
2013. febr. 19. 20:28
 16/24 Srapnel ***** válasza:
A jelenlegi tudásotok kevés lesz, hogy játékkal jussatok be. Nektek tényleg az ötletre kell rámennetek. Azt viszont itt nem fogtok kapni, mert az ötlet a kapcsolatrendszer mellett a legértékesebb dolog a üzleti világban.
2013. febr. 20. 07:57
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem akarunk mi 3ds jatekot egy snake féleséget még talán meg tudunk csinálni visual c++ ban.
2013. febr. 21. 17:15
 18/24 anonim ***** válasza:
Az meg kevés lesz a mezőnyhöz szerintem. Nagyon kevés. Snake-et mindenki tud írni.
2013. febr. 22. 08:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Nézd ez a verseny nem feltétlenül középiskolásoknak szól, hanem Egyetemistáknak. Egy jó képességű egyetemista nem egy snake-el fogja égetni magát( ami szerintem tanulásra jó, de másra nem)

Főleg úgy, hogy ott vannak a többi részek:

Digitális automata berendezés driverrel együtt

A CAD fejlesztés, valamint a számítógépes grafika, amiről bár sokat nem tudunk, hogy mit várnak el, de egyik se szerintem a SNAKE kategóriája.

Nem lebeszélni akarlak,de az hogy matekból kitűnő vagy egy dolog középiskolában én is az voltam,( igaz mindenből), de tudsz integrálni deriválni, lineáris algebrát? Mert szerintem kéne az a 3D oda ha valamit el is akartok érni. Nélküle( bár nem ismerem a mezőnyt), szerintem semmi esélyetek nincs. Egy SNAKE programmal biztos, hogy nem vesznek fel egy magán-egyetemre. Gondolkozz így.

2013. febr. 22. 09:26
 20/24 A kérdező kommentje:

megvettem a visual studio 2010-et meg 1 könyvet Shaderprogramozás Grafika és játékfejlesztés DirectX-szel.

A könyvben ezek vannak: Matematikai alapok ennek 3/4-ét már tudom pont és sik helyzete koordinátarendszerek ezeket vágom. A többit most kezdtem el Számitógépes képszintézis, megvilágitás és árnyalás, Mintafeszités, Direct 3d,Direct 3d alapú alkalmazások fejlesztése, Shaderprogramozás, HLSL és az effektrendszer, Shaderalapú fejlesztés a gyakorlatban. Ennyivel már van esélyem játékor irni?

2013. febr. 22. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!