Valaki segítene tesztelni egy chat programot?
A helyzet az, hogy van egy kezdetleges TCP szerverem, de még nem vagyok teljesen biztos benne, hogy jól működik.
C-ben írom, ha valakinek erre irányuló kérdése lenne.
Mármint mit csak forráskóddal?
Nekem csak annyi kell, hogy tényleg elküldi-e az üzenetet.
Azért mondtam a forráskódot, mert egy kész programot én pl. nem tesztelgetnék egy idegentől, mert bármit beleírhatott, inkább belenézek a forráskódba, hogy minden rendben van-e, aztán lefordítom és "tesztelem" neki.
De a saját gépeden tényleg egyszerűbb.
Igen, eddig eljutottam. Működik is.
Olyan embert keresek, aki elindít egy telnetet a Windowsban.
Bocs de nagyon valószínű, hogy pont telnet kapcsolatot fog indítani bárki neked...
bocs a telnet-el kapcsolatban:
ha valaki sniffereli a kommunikációt megvan a jelszó a gépedhez, meg lehet mindkét félhez is, ha valaki jól fishingel.
Kettő: csinálj egy virtuális gépet a gépeden belül tegyél bele olyan operációs rendszert, amin tesztelni akarod és kész, beállítod a hálózatot és kipróbálhatod úgy mintha lan-on lenne, de úgyis, mintha neten keresztül próbálkoznál.
Erre szolgáló programok:
Virtualbox
Qemu
Virtual PC
Vmware
Én a virtualbox-ot javaslom. Mert ingyenes és minden operációs rendszer futatható rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!