Ha mindent jól csinálok akkor miért nem működik nekem a képbetöltés sfml2. 0 ba?
Itt a kód:
Legyetek szívesek és segítsetek meg oldani a problémámat,hogy mitől lehet ez.
Már régóta fenn áll ez a probléma és tehetetlen vagyok, így nem fogok tudni gyakorolni.
Nincs tünete a problémának.
Lefordul 0 errors 0 warning.
El is indul a program majd amikor nem sikerül a képbetöltés akkor leáll mert úgy írtam meg a programot hogy ha sikertelen a kép betöltése akkor return 1.
Így van és ezt a tünetet a kérdésem nyilvánvalóvá teszi.
Akkor tudtok segíteni valahogy.
Nem, nem teszi nyílvánvalóvá. Lehetett volna fordítási hiba, lehetett volna, hogy lefut a kód, sikeres betöltést mond, de valamiért mégsem jelenik meg a kép, lehetett volna futási idejű hiba (segfault pl), meg ezer egyéb dolog. Rohadtul nem voltál egyértelmű, és a kérdésed is arrogáns. Mondtam már ezerszer: vegyél vissza, mert alázat nélkül nem fogsz tanulni semmit.
"Miért pont én szívom meg mindig :("
Ez a cím is sokat elmond rólad, mintha azt gondolnád, hogy más programozók nem szopnak a nap 8 órájában a saját problémáikkal, csak veled csesz ki az a gonosz C++.
Amúgy nem tudok segíteni, nézd meg a loadimage doksiját, hogy miért jelezhet hibát, és hogy lehet kideríteni, mi a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!