Szerintetek az első linken levő programba mennyivel hamarább tudnék beletanulni mint a második és harmadik linken levőbe és az első linken szereplő programot ha megveszem akkor kereskedelmi forgalomba hozhatom?
Olyan kéne ami 3D re is egyszerű.
Gyenge de haladónak mondható c++ tudásom van.
Szeretnék játékot készíteni a legegyszerűbb módon.
De nem szeretnék megírni semmit sem a nulláról.
Mert azt úgysem tudnám.
c++ ban csak a fekete konzol ablakba programoztam.
Olyan apróságokat amiket a tanárok szoktak feladni a diákoknak.És tudom az OO nyelvi elemei is. :)
"Gyenge de haladónak mondható c++ tudásom van."
Ez így már önmagában paradoxon. Mintha azt mondanám, hogy alacsony vagyok, de magas.
"c++ ban csak a fekete konzol ablakba programoztam.
Olyan apróságokat amiket a tanárok szoktak feladni a diákoknak.És tudom az OO nyelvi elemei is. :)"
Biztos vagy ebben? Nem akarom elvenni az önbizalmadat, de ha nem tudod a választ kapásból az olyan kérdésekre, mint pl. mire jó a virtuális destruktor, mi a különbség a public, private, protected öröklődés között, mi az a "diamond problem", akkor nem vagy tisztában az OO-val.
Egyébként a kérdésed kicsit értelmetlen.. szerintem te arra gondolsz, hogy a Game Maker-el készített játékokat eladhatod-e. A válasz igen.
Viszont a Unity 3D-nél a free verzióval készített programok is kereskedelmi forgalomba hozhatók.(Más kérdés, hogy ott fog figyelni a játékban a Unity logo, ami nem annyira profi:))
A Game Editor az meg GPL license, szóval az teljesen korlátozásmentes(ami azért nem teljesen igaz, de lényegtelen részletekbe kár belemenni).
"Biztos vagy ebben? Nem akarom elvenni az önbizalmadat, de ha nem tudod a választ kapásból az olyan kérdésekre, mint pl. mire jó a virtuális destruktor, mi a különbség a public, private, protected öröklődés között, mi az a "diamond problem", akkor nem vagy tisztában az OO-val."
Ezek közül csak azt nem tudom,hogy mi a diamond problem.
De semmibe sem kerül megnéznem.
Amúgy kösz adtam zöld kezet.
De ennek a game maker studiót meg is lehet venni.
Azzal is majd ugyanúgy árulhatom majd a játékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!