Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek a Blendert érdemes...

Szerintetek a Blendert érdemes kitanulni csak azért, hogy majd 3D és 2D játékokat csináljak vele? De az most egy game engine is ugye?

Figyelt kérdés

Akár egy nagyobb játékot is szépen össze lehet benne rakni nem ha értenek hozzá?

Néztem a bullet3D de azt nem nagyon akarom mert ha akarok árnyékokat például akkor azt le kell programoznom ott.

Blenderben szerintem meg pár kattintással megúszom.

2013. jan. 27. 11:26
1 2
 11/12 tabaki ***** válasza:
100%

Jó, de ha már mégis külső motorról beszélünk, mi volt a baj a Crystal Space-szel? Azt hittem, az ingyenes.

[link]

Az oldalán meg ott a link a Yo Frankie!-ra, aminek a forráskódjából még akár leshetsz is ötleteket, meg, hogy egyáltalán mire, hogyan használja a Crystal Space-t.

[link]

Mindenesetre először járj utána, hogy pusztán Blenderben meddig jutsz el. Lehet, hogy neked a saját motorja is tökéletes. Szerintem csak a te kitartásodon múlik, hogy mekkora játékot raksz össze benne, a Blender valószínűleg bírja, annak az alapján, hogy általában hogyan teljesít.

2013. jan. 28. 15:27
 12/12 anonim válasza:

A CryEngine 3 teljesen ingegyenes, csak regolni kell, és meg is van annak ellenében, ha kereskedelmi célokra készítesz játékot, mert akkor 20%-ot oda kell nekik adni a jövedelmedből. Amúgy most jött ki a 3.4.4-es verzió, ami a legújabb, szerintem érdemes kipróbálnod.

[link]

2013. febr. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!