Szerintetek a Blendert érdemes kitanulni csak azért, hogy majd 3D és 2D játékokat csináljak vele? De az most egy game engine is ugye?
Akár egy nagyobb játékot is szépen össze lehet benne rakni nem ha értenek hozzá?
Néztem a bullet3D de azt nem nagyon akarom mert ha akarok árnyékokat például akkor azt le kell programoznom ott.
Blenderben szerintem meg pár kattintással megúszom.
Mi a baj a kérdésemmel,hogy nem írtok?
Bár feltételezhető,hogy ha ilyet kérdezek akkor nem vagyok elég képzett.
Ez igaz de a c++ nyelvi elemeivel teljesen tisztában vagyok és használni is tudom egy gyenge(nem kezdő) haladó szinten.
Játék készítéshez megéri blendert használni?
Írjatok pls.
Nehogy az legyen hogy belevágok és amikor már sokkal jobban tudom,hogy mire képes a blender akkor tudatosul csak hogy hoppá ezzel nem is valósítható meg minden mert nem ad teljesen szabad kezet.
De ha jól tudom lehet benne pythonban scriptelni.
Akkor ez azt jelenti,hogy nagyon is szabad kezet kapok az alkotásban?
Programozni akarok is benne.
Nem is akarom az nélkül megúszni.
Nem ingyenes az a baj vele. :(
Nem akarok olyat profi szintre fejleszteni amiért majd egyszer fizetnem kell.Csak azért hogy kezdhessek is valamit az elkészültell.
De nem ingyenes minden célra.
Olyan nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!