Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek a Blendert érdemes...

Szerintetek a Blendert érdemes kitanulni csak azért, hogy majd 3D és 2D játékokat csináljak vele? De az most egy game engine is ugye?

Figyelt kérdés

Akár egy nagyobb játékot is szépen össze lehet benne rakni nem ha értenek hozzá?

Néztem a bullet3D de azt nem nagyon akarom mert ha akarok árnyékokat például akkor azt le kell programoznom ott.

Blenderben szerintem meg pár kattintással megúszom.

2013. jan. 27. 11:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Mi a baj a kérdésemmel,hogy nem írtok?

Bár feltételezhető,hogy ha ilyet kérdezek akkor nem vagyok elég képzett.

Ez igaz de a c++ nyelvi elemeivel teljesen tisztában vagyok és használni is tudom egy gyenge(nem kezdő) haladó szinten.

Játék készítéshez megéri blendert használni?

Írjatok pls.

Nehogy az legyen hogy belevágok és amikor már sokkal jobban tudom,hogy mire képes a blender akkor tudatosul csak hogy hoppá ezzel nem is valósítható meg minden mert nem ad teljesen szabad kezet.

De ha jól tudom lehet benne pythonban scriptelni.

Akkor ez azt jelenti,hogy nagyon is szabad kezet kapok az alkotásban?

2013. jan. 27. 15:41
 2/12 tabaki ***** válasza:
Nem tudom, vajon érdemes-e teljesen tisztán használni. A nagy blenderes csudajáték, a Yo Frankie mindenesetre a Chrystal Space motort használja, szerintem utána tudsz járni, miért.
2013. jan. 27. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
A Blendert sem úszod meg programozás nélkül.
2013. jan. 27. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem van értelme.
2013. jan. 27. 18:23
 5/12 tabaki ***** válasza:
Ja, egyébként de, szerintem is. Én játékkal ugyan nem kísérleteztem, de bejárható terepet, mozgó kamerát, fizikát nagyon jól lehet benne összedobni, szerintem pythonnal már élvezhető játék lehet belőle.
2013. jan. 27. 20:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Programozni akarok is benne.

Nem is akarom az nélkül megúszni.

2013. jan. 27. 22:58
 7/12 anonim ***** válasza:
A CryENGINE-hez mit szólsz?
2013. jan. 28. 00:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem ingyenes az a baj vele. :(

Nem akarok olyat profi szintre fejleszteni amiért majd egyszer fizetnem kell.Csak azért hogy kezdhessek is valamit az elkészültell.

2013. jan. 28. 00:57
 9/12 anonim ***** válasza:
De úgy tudom ingyenes, ha freeware játékokat csinálsz! Én legalábbis még legálisan töltöttem le. Találsz hozzá nagyon részletes dokumentációt, profi tutorialokat Youtubeon... Egyetlen dolog miatt nem csináltam még benne komplett játékot, ez mindössze az, hogy még nem tudok 3D-ben mondellezni... [link]
2013. jan. 28. 13:20
 10/12 A kérdező kommentje:

De nem ingyenes minden célra.

Olyan nekem nem kell.

2013. jan. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!