Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vannak még fenn profik?

Vannak még fenn profik?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom qompaq presario cq 56 Úrra akartam telepíteni. de sajnos közben kihúzódott áramból és leállt az egész. Most meg nem is indul a windows és nem is telepít tovább! Biosban próbáltam átállítani a boot ot, de akár hogyan állítom nem akar közvetlenül elindulni a telepítő!

Mit csináljak? Nagyon fontos lenne!

2013. jan. 26. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha így teszed fel a kérdést, profik nem fognak rá válaszolni.
2013. jan. 26. 20:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó akkor csak valaki aki tudna segíteni? Tényleg nagyon fontos lenne!
2013. jan. 26. 20:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Én hülye vagyok hozzá! Asztali gépen még boldogultam de a laptop már valahogy kifog rajtam!
2013. jan. 26. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Előtte hogy telepítettél? Mert akárhányszor újra lehet kezdeni az elejétől....
2013. jan. 26. 20:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Futott a windows, a telepítő a vége fele járt mikor leállt a gép. Így a régi op rendszer nem indul. A telepítő elindul, aztán egy idő után kiírja hogy: váratlanul ujraindult a rendszer. A telepítő nem tudja folytatni! Újraindítás után a telepítő folytatja! DE nem folytatja mindig ugyan azt írja ki.
2013. jan. 26. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Bootolva telepítesz?
2013. jan. 26. 20:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem a régi normálisan elindítottam! De ha rá tudnám venni valahogy hogy bootolja be a cd t a hdd hejett akkor nyert ügyem lenne! De hiába állítom ahogy akarom. Nem tölt a cd rő.
2013. jan. 26. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Pedig úgy kéne, hiszen jelenleg van egy félkész oprendszered és ha ennek működése közben akarsz telepíteni, az nem fog menni, mert ugye áramszünet miatt az nem működik. Az egyetlen megoldás a tiszta bootolós telepítés. Mi történik, ha a bootmenüben 1, helyre teszed a DVDmeghajtód és beteszed a lemezt és újraindítod a gépet?

Indul az oprendszer a vinyóról vagy a "nyomj meg egy billentyűt" szöveget azért kiírja??

2013. jan. 26. 20:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Felajánlja választásnak hogy win 7 indítása vagy telepítés folytatás. Mindegy melyiket választom mindig ogyan abba visz! A nyomj egy gombot dolgot az asztali gép írta ki! De ő nem akarja. Szerinted van rá esély hogy sikerüljön?
2013. jan. 26. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha bebootolsz, akkor ezt nem ajánlaná fel szerintem. Ezt a HDD-ről induló oprendszer dobja fel. Te írtad ki azt a bootlemezt? Hogyan? Használtad már bootoláshoz?
2013. jan. 26. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!