Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van-e a neten olyan FPS, amit...

Van-e a neten olyan FPS, amit úgy írtak meg, hogy valódi fényképeket raktak textúrának? Hogy tudnék ilyet összeállítani programozói tudás nélkül?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

programozói tudás nélkül sehogy,programozói tudással attól függ hogy érted:

ha úgy gondlolod hogy pl lefényképezed az utcátok és azt berakja 3d-s térbe,úgy mai tudás szerint tudtommal lehetetlen

ha meg úgy gondolod hogy csinálsz képeket és azt illeszted rá egy bizonyos tárgyra,olyan meg nem nehéz(a nehézség relativ,tehát ha nagyon jó a felfogásod és napi kb 2 órát tanulsz akkor olyan 1 , 1,5 év alatt sikerülhet),viszont elég hülyén néznek ki az olyan játékok (a föld itt kb ugy van csinálva [link] )

2013. jan. 19. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok,esetleg lehetnek ilyen game maker félék amivel tudsz játékot csinálni... http://www.youtube.com/watch?v=ceC5-SGFEjE ,de nem túl eredeti
2013. jan. 19. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekes ötlet, előző, ott a föld kidolgozatlan, ~100 pixeles kép újra betéve mozaikban az egész mapon, amire a kérdező gondol, az szerintem inkább a google maps-hoz hasonlít, csak nagyon kis lépésközzel.

Így belegondolva, kis pályákat meg lehetne csinálni, egy átlagos játékhoz elég lenne, de az egész földet pl. lehetetlen, mert minden lépésnél új panorámaképet kellene betölteni, jó minőségben és modellekkel.

Viszont ez tényleg egy nagyon innovatív és érdekes ötlet!

2013. jan. 19. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
#3-mas vagyok. az előzőnél az Elsőre gondoltam.
2013. jan. 19. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem vadonatúj ötlet, ez megvan nekem: [link]

Ugyan ilyet hogy csinálhatok?

2013. jan. 20. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben nincs semmi extra, nagy látószögű kamerával fényképeznek\videóznak, emiatt megfelelően bezoomolva azt a hatást kelti, mintha 3d-ben mozgatnád a kamerát - de nem. FPS t ezzel a technikával nem tudsz csinálni, csak ha minden lehetőséget lekamerázol(minden fegyver, minden ellenség, mindenhol ugrás\guggolás, minden.. minden ~ szóval esélytelen). A textúrákat pedig rengeteg helyen fényképekből csinálják, legalább kiindulási alapnak(már a wolfenstein3d is így készült).
2013. jan. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!