Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan készitsek egy játékot?

Hogyan készitsek egy játékot?

Figyelt kérdés
Egy nagyon egyszerűre gondoltam. Valami doodle jump szerűre aza baj hogy nem nagyon értek angolul pedig infos vagyok de németet tanulok és játékot akarok fejleszteni a jövöben vagyis hogy ez legyen a munkám van SDK MEG JDK de nem raktam még fel őket Unity 3d felület asszem grafikához meg sketch up 8 pro. Segitsetek lécci. És playre hogyan tölthetem fel ingyenes ként ha esetleg ha sikerülne? Eclipse ről olvastam egy logout a irásban az az első lépés és a java nyelvet is alapon szeretném tudni vagy milyen nyelv a jo ehez? pl:.net? valami jo magyar oldalt linkeljetek lécci.
2013. jan. 16. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sosem értem ezeket a kérdéseket.

Én kb. 12 voltam amikor kaptam egy C64-et és nagyon tetszett. Én is játékokat akartam írni egyből, szereztem könyvet, hiszen akkor még nem volt net sem. Aztán csináltam labirintusos kaland játékot a végén, persze nagyon kezdetleges volt, de én csináltam magamtól és nagyon büszke voltam rá :)

Persze azóta nem foglalkozom játékokkal de programozási alapnak nagyon is jó volt fiatalon elkezdeni.

De itt a lényeg az, hogy ha tényleg van hozzá affinitásod, akkor utánajársz elkezded és csinálod. Mindig a legegyszerűbbel kezdj és ne izgasson hogy milyen egy profi cucc. Majd ha már csináltál valamit, utána úgyis jobban beleásod magad, amikor már igényesebb leszel és akkor majd megtanulsz jobb/profibb technológiákat.

Fiatalon a lényeg hogy érdekeljen és szórakoztasson, hiszen alkotsz valamit és az mindig jó. Sok sikert!

2013. jan. 17. 12:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bátorito szavakat azt meg mondnád hogy ha a c++ ban irok valamit akkor az ugy van mint a magyar-német szavak hogy olyan mint egy külön nyelv aminek abc je is van? vagy csak a szö mellett lévő jelektől lesz c++? bocs a hülye fogalmazásért
2013. jan. 17. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Hagyjad már jó? Te magad sem érted mit akarsz kérdezni...
2013. jan. 17. 15:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Huzzá már innen a halál f@szára a f@szt sem érdekelesz jó

van.Nyomorék.

2013. jan. 17. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Nincs gond azzal, hogy egyből játékot akarsz készíteni - kell ami motiváljon -, de hamar ráfogsz jönni, hogy ez nem így megy, hiába néz ki egyszerűnek egy játék, a megírása nem egyszerű.

Adnék tanácsokat, de a helyesírásodat, írásod hangvételét nézve nem fog menni. Sok tanulás és precízség kell a modellezéshez, és a programozáshoz is.

2013. jan. 17. 16:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Miért mert a leugattam azt a tirpákot? Meg érdemelte. Sajnos már rájöttem hogy nagyon nehéz egy játékot megirni, legyen akármilyen kicsi és normális dokumentációt nem is találok androidra való játékfejlesztésről. :(
2013. jan. 17. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:

"ha a c++ ban irok valamit akkor az ugy van mint a magyar-német szavak hogy olyan mint egy külön nyelv aminek abc je is van?"

:D:D

egyáltalán nem ilyen.

Angol szavak, és rövidítései vannak a legtöbb prognyelvben.

De ezek szerint tényleg nem láttál még kódot.

Így meg felesleges akármit mondanom, nézz utána, aztán..még többet nézz utána :D

2013. jan. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!