Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan készitsek egy játékot?

Hogyan készitsek egy játékot?

Figyelt kérdés
Egy nagyon egyszerűre gondoltam. Valami doodle jump szerűre aza baj hogy nem nagyon értek angolul pedig infos vagyok de németet tanulok és játékot akarok fejleszteni a jövöben vagyis hogy ez legyen a munkám van SDK MEG JDK de nem raktam még fel őket Unity 3d felület asszem grafikához meg sketch up 8 pro. Segitsetek lécci. És playre hogyan tölthetem fel ingyenes ként ha esetleg ha sikerülne? Eclipse ről olvastam egy logout a irásban az az első lépés és a java nyelvet is alapon szeretném tudni vagy milyen nyelv a jo ehez? pl:.net? valami jo magyar oldalt linkeljetek lécci.
2013. jan. 16. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én már programozok 1 éve c++ ban megis tudok csinálni a progit csak a grafikáját nem.És csak egy amőbáról van szó.

Nem egyszerű dolog ám.Nagyon bonyolult bármit is akar csinálni az ember.

2013. jan. 16. 21:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz tudom nem lehet könnyü a max az alapokig jutnék normális a tanulás nélkül tesom programozo tudom csinált játékot de gépre arra könyebb valamivel? Ugy gondolom nagy hátrány hogy nem értek az angolhoz de fél éves tanulás után el lehet sajátitani mert könnyü nyelv
2013. jan. 16. 21:54
 3/17 A kérdező kommentje:
És te hol tanultad?
2013. jan. 16. 21:55
 4/17 anonim ***** válasza:

Tanuljuk meg a c++ prog nyelvet 24 óra alatt.

A nyelvi elemekt el lehet sajátítani de a többit csak tapasztalni lehet.

2013. jan. 16. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:

Az alapoktól kéne szépen lassan elindulni, sokat tanulni és gyakorolni.

Játékot majd pár év múlva fogsz majd jót összedobni.

2013. jan. 16. 22:05
 6/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm remélem egyszer lesz egy cégem a egy jó barátom grafikusnak készül szóval a ha összeálnánk akkor lehetne belöle cég ésa talán a market a top 10 játékai közöt t lehetnének nem akarok gameloft minőségű játékokat főleg nem ugy hogy ilyen kevesen lennénk. Egyébként a ha neumannba mennék innen a ahol most tanulok amugy a Szterényi József SZKI ÉS SZI be járok ahogy a tesom is aztán menta neumannba gondolom az egy igen jó iskola ott szerzett tudásal már kezdhetek valamit ezen a téren nem egy jó grafikussal a vállamon
2013. jan. 16. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon sokan álmodoznak erről, de csak nagyon kevesen érik is el, de ők sem kerülnek a top10-be.

Oda már jó pár millás tőke és nagy fejlesztő csapat kell.

2013. jan. 16. 22:33
 8/17 anonim ***** válasza:

"neumannba gondolom az egy igen jó iskola ott szerzett tudásal már kezdhetek valamit"

Háááát, nem biztos az...

Annyi mindent nem tanítanak meg ott sem, az ember a tanulmányok mellett kell, hogy érdeklődjön és utána járjon dolgoknak és gyakoroljon.

2013. jan. 16. 22:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Jajj már megint egy 12 éves vérpistike, aki egyszer látott egy kódot és már játékot akar írni...

Olyan, de olyan rohadt fárasztó ez...

2013. jan. 16. 23:52
 10/17 A kérdező kommentje:
-.- maradjá magadnak bocs 16 vagyok és nem egyszer láttam jó ideje szeretnék a letenni valamit az asztalra.Amugy meg gondolom te 25-35 éves vagy és valami nagy fejlesztőnél dolgozol , ha igy leszolsz.
2013. jan. 17. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!