Hogyan és mivel lehet programot vagy játékot készíteni?
"És "visual C" nem létezik. Csak Visual C++, ami elég fura és szerintem, nem is jó - ahhoz képest, hogy fizetős. Persze van ingyenes változata, de az nagyon bugos."
Gyilkos Gamer.. nem oltásból mondom, hanem inkább a te érdekedben, hogy maradj csendben, és lehetőleg csak akkor válaszolj, ha tényleg olyan kérdést találsz, amire a te szinteden képes vagy értelmesen válaszolni..
A "visual C"-nek én is utánna néztem,én is csak Visual C++-t találtam.:D
Köszönöm a válaszokat.:D
Mire akarsz programot v játékot készíteni? Ez attól is függ. Plattformtól függően valamilyen magas (esetleg alacsony) szintü programozási nyelven. Kell hozzá valamilyen szerkesztő (ez fordítótól függően lehet notepad is) illetve fordító (alap esetben). A legtöbb fejlesztői eszköznek van valamilyen szerkesztő felülete is (IDE) amiben sok más mellett integrálva van a fordító is.
Játékfejlesztők általában írnak egy keretet/motort ami sok esetben tartalmaz valamilyen szerkesztőt/szerkesztőket amivel már csak 'össze kell kattintgatni' a játékot (erős túlzással persze..). Így olcsóbb és hatékonyabb egy játék elkészítése..
Ilyen motorokból vannak ingyenes vagy félingyenes verziók is. Ezeket bőven találsz a neten ha érdekel valamilyen játékfejlesztés (asztalira, mobilra vagy bármi másra)
"Játékfejlesztők általában írnak egy keretet/motort ami sok esetben tartalmaz valamilyen szerkesztőt/szerkesztőket amivel már csak 'össze kell kattintgatni' a játékot (erős túlzással persze..)"
de ilyet könyörgöm, ne írj, hogy össze kell kattintgatni, mert még napi 10 ilyen kérdés lesz..
nem, nem össze kell kattintgatni, még erős túlzással sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!