Programozást neten megtudom tanulni vagy nem?
Figyelt kérdés
meg akarok tanulni csak itthonról szeretnék,és ha megtudok tanulni itthonról akkor tudtok lécci linkeket küldeni ahol leírják az alapokat?2013. jan. 12. 21:15
1/6 anonim válasza:
A nyelvi elemeket megtanulhatod de a programozást csak tapasztalni lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 12. 21:49
3/6 anonim válasza:
Én a nagy részét netről tanultam, igaz van egy c#-s tankönyvem, de abban semmi hasznosat nem találtam a kérdéseimre. Úgy tanultam, hogy kigondoltam egy programot, elkezdtem csinálni, és amikor valami problémába ütköztem, vagy nem tudtam tovább haladni, akkor rákerestem google-n, youtube-n, de ha még ott sem találtam használható bejegyzéseket, akkor jött a gyakorikerdesek :D
4/6 A kérdező kommentje:
NEKEM NINCS SEMMITUDÁSOM A PROGRAMOZÁSHOZ ÉS A NETEN MIT )
2013. jan. 13. 09:22
5/6 A kérdező kommentje:
nekem nincs semi alapom cwska megakarok tanulni és hogyan kezdjek el csinálni egy programot?
2013. jan. 13. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!