Gazdinfo vs Proginfo?
Figyelt kérdés
A kérdés igazából az lenne, hogy egy gazdinfos hátrányból indul-e programozóként egy proginfossal szemben? Mivel anno gazdinfora mentem, de a programozás érdekel jobban, ezért mindenképp erre a felére koncentrálok (szabadon választható tárgyak, otthoni programozás, stb). A tárgyaink 70%-a amúgy közös proginfosokkal, de úgy érzem, hogy kicsit lenézik ezt a szakot. Ha nem lenne röghöz kötés, már átjelentkeztem volta proginfora, de így nem vállaltam be. Viszont az álláshirdetésekben általában csak informatikai végzettséget szoktak írni követelménynek. Szerintetek így ugyanannyi eséllyel indulok ?2013. jan. 12. 14:12
1/4 anonim válasza:
Gazdinfo inkább vállalat irányítással,projektek irányítása és egyéb dolgokba vesz részt!
2/4 A kérdező kommentje:
De matek illetve prog tárgyaink nagy része közös. És engem az érdekelne, hogy mivel infos végzettség ezért ugyanannyi esélye van-e programozói állásra.
2013. jan. 12. 15:42
3/4 anonim válasza:
Az esély megvan, de kifejezetten progos munkában tuti hátrányból indulsz pont amiatt a 30% miatt ami más.
4/4 anonim válasza:
Ha még ráakadna valaki a kérdésre: Állásinterjún, pályakezdőknél is 3 dolog fogja őket érdekelni: az egyetem ahol végeztél, szakmai tapasztalataid (gyakornokként) és az, hogy mennyire értesz hozzá. Programozós munkánál pedig kiemelten az utóbbi kettő a fontos. Kb 2 szó fog esni arról, hogy te hova jártál, az lesz a lényeg, hogy ha eléd tolnak egy feladatsort, akkor te azt meg tudod-e oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!