Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mire való a c++? Miket lehet...

Mire való a c++? Miket lehet benne írni? Mikor érdemes c++ ot tanulni? Mennyire van rá kereslet?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

"A Pythonnak még az az előnye, hogy rászorít a behúzások használatára."

Bakker, ez ne legyen már érv a Python mellett.. bármelyik IDE automatikusan indentálja a kódot.

Emellett meg egy rakás sz-r nyelv..

2013. jan. 9. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ha újra kezdeném Javat tanulnék.
2013. jan. 10. 07:07
 13/16 anonim ***** válasza:
A Java sem tanuló nyelv. De az szerintem totál mindegy. Én pl.: C#-el kezdtem, mégis tudok C-t, C++-t, C#-et, Java-t, Python-t, Javascript-et és minimális Perl-t. Az OOP nem fog erősen bekavarni, egyik ismerősömnek a Java volt az első nyelve, most jobban megy neki mint nekem.
2013. jan. 10. 08:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Nah most jól összezavartatok.:S

Akkor kezdhetem a c++-al? Mert a Phytont lehúzátok.

Bagy mivel kezdjem? Mert mindenki mást mond.

2013. jan. 10. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:
C++. A sokan mondják, hogy előtte C. Semmikép se! A nyelv kitalálója is azt mondja, hogy teljesen értelmetlen a C-t előtte megtanulni.
2013. jan. 10. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Jó sok hülyeség hangzott el.

Kezdőknek való nyelvek: Python, HTML/CSS, Javascript, PHP, de talán még a JAVA is ide említhető.

Ezek közül a Python ami talán a legkönnyebb.

A C++ viszont nehéz!!!

És ráadásul nem magas szintű, hanem alacsony.

Mert ha a C++ magas szintű, akkor a Python mi az Isten? :D

Persze nyilván van alacsonyabb szintű nyelv is, mint a C++, de a mai nyelvek között már bőven alacsonynak számít.

Tudom régi a kérdésed, de ha mást érdekel. Én Pythonnal kezdenék a helyedben! Webes vonalon meg HTML, CSS, Javascript.

2019. júl. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!