Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen OKJ-s kepzest erdemes...

Milyen OKJ-s kepzest erdemes tanulni? Mire van kereslet?

Figyelt kérdés

21 eves no vagyok.

Alkalmazott grafikat tanultam de abban ugy ereztem nem tudok megelni mert kozepszeru voltam nem voltak jo es uj otleteim...

Postaforgalmit tanulok most, es esdig 10 emberbol 10 tanacsolta hogy nem erdemes elvegezni, szemelyesen a postan dolgozokkal beszeltem akik ketsegbeesett arccal egyontetuen mondtak: ha teheti tanuljon barmit csak ne ezt, rengetegen ott hagyjak a postat, nem eri meg.

Mi az amit megeri mi az amivel lenne munkam?

Akik postaskent vegeztek otthon ulnek mert nincs munka... En saram, keson neztem utana.

Valamilyen penzugyi, marketinges szakma erdekel, van jovojuk?

2012. okt. 4. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:

OKJ-s papírral max pénzügyi vagy marketing asszisztens lehetsz, hiába mész menedzserképzőre. Amúgy egynek jó. Nekem reklámszervező szakmenedzser papírom van, marketing asszisztens vagyok vele. Még a válság előtt helyezkedtem el, és örültek, hogy nem vagyok diplomás, nyilván így kevesebbet kell fizetniük...

Mostanság az a baj, hogy kevés a munka és rengeteg jelentkező van rá, szóval, ha nincs mellé vagy két nyelvvizsgád meg persze tapasztalatod, akkor nem biztos, hogy sokra fogsz menni vele... :( Amúgy én úgy látom, hogy pénzügyesre nagyobb a kereslet, mint marketingesre.

2012. okt. 11. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod.

A nyelven erősen gondolkozom, németet alapszinten tudom, de angollal nem állok sehogy.

Szerinted melyik nyelvet érdemesebb előbb megtanulnom?

2012. okt. 11. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha a némettel már állsz valahogy, akkor azt hozd fel először minimum középszintre. Általában tárgyalási szintet kérnek, ami egy erős középpel már simán megy. Nekem angol középfokú vizsgám van még 2004-ből, meg a szakszavakat nyaltam be, mikor idekerültem. De mi pl svájci tulajdonú cég vagyunk, és én vagyok az egyetlen angolos, a többiek németül beszélnek.

És multiknál próbálkozz majd.

2012. okt. 11. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs, hol tanulsz

postaforgalmit ?

2019. febr. 9. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Az hány éves

képzés?

2019. febr. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!