Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mien programozó programok vannak?

Mien programozó programok vannak?

Figyelt kérdés
Mien program van amivel pls tudok olyat csinálni,hogy van egy gomb azon ír valamit,és ha arra rákattintanak akkor egy weboldalra feldobja a falhasználót. Rem érthetően fogalmaztam.
2013. jan. 2. 17:15
 1/9 A kérdező kommentje:
*felhasználót
2013. jan. 2. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Két úton lehet elindulni. Ha igazán programozni akarsz, akkor egy Notepad v. Notepad++ elég ehhez a feladathoz. Ha komolyabb szinten űzöd, akkor mondjuk egy Eclipse segítségedre lehet.

Vannak kattinttgatós megoldások is. Ezekről nem tudok nyilatkozni, azonban biztos, hogy ha komolyabban akarsz a dologgal foglalkozni, akkor ezeknél sem tudod elkerülni a kódolást.

2013. jan. 2. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Első: Szerinted komolyan akar vele foglalkozni: "Mien"?

Szerintem nem.

2013. jan. 2. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pl Delphivel készült. De VisualStudioval is kb 2 perc.

2013. jan. 2. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Számodra semmilyenek.
2013. jan. 3. 00:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem tudlak titeket megérteni! Mármint azokat akik azt hiszik hogy tök hülye vagyok! Létezik youtube ahol ezeket meg lehet tanulni.Csak az érdekelt hogy ez meik program nyelvel lehetne ezt az én gondolatomat megcsinálni!Köszönöm szépen az első válaszoló.
2013. jan. 3. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező: pedig nem nehéz őket megérteni. A programozás nem csak arról szól, hogy kódokat pötyöx. A munka nagy részét az algoritmus kitalálása és egy jelentő hányadát a tudás megszerzése, keresés teszi ki.

Mivel a keresőt látszólag nem használtad, lesüt rólad hogy ezzel problémád lehet és ezrét kapsz ilyen válaszokat.

2013. jan. 3. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Youtuberól megtanulni. :D

Az első Windows-t is úgy írták, youtube tutorialok alapján.

2013. jan. 3. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves Best Answer (és a többiek), a Kérdező nem új oprendszert akar feltalálni, hanem egy százezrek által elkészíthető dolgot reprodukálni. Vagy ti ács-szakot végeztek egy polc felfúrása előtt?
2013. jan. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!