Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen butaságokat csináltam...

Milyen butaságokat csináltam ebben a működő programban? Túl variálok valamit és ha igen mit?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 31. 04:08
 1/4 A kérdező kommentje:

ALWAYS_WINS kérdése:

----------

Felesleges az stdlib.h erre rájöttem.

A talált számokat vectorával tudom hogy szinte nem csinálok semmit értelmeset de az úgy akartam.

Ezen kívül nagyon hülyén van megvalósítva szerintetek.

Kezdő vagyok.

2012. dec. 31. 04:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy túlvariálnád a dolgokat, a program világos és egyértelmű.

Egyszerűbben meg lehet csinálni, ha nem használsz vektorokat,osztályokat csak sima függvényeket( kvázi majdnem c-ben írod meg az egészet:)

2012. dec. 31. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a cCompare osztály egy az egybe felesleges, a sort alapból tud rendezni : sort(sorsoltSzamok.begin(), sorsoltSzamok.end());

"Egyszerűbben meg lehet csinálni, ha nem használsz vektorokat,osztályokat csak sima függvényeket( kvázi majdnem c-ben írod meg az egészet:)"

Pont hogy, nem úgy egyszerűbb, persze aki ért a c++ - hoz, igaz ide felesleges azaz osztály, de már írtam.

Ha már c++ akkor legyen c++ és ne sima c, akkor már használjuk a c++ által nyújtott eszközöket.

Majd később jobban ki tudod használni ezeket az eszközöket, egyelőre nem is feltétlen kell használnod.

Pl.: Egy szám csak egyszer szerepelhet akkor ennek eldöntésére lehetne halmazt használni (set)... stb

2012. dec. 31. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Tetszik ez a set át is írom.
2012. dec. 31. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!