Mi a véleményetek msc-n végzet programozókról?
Ez igaz.
Az egyetemen amúgy sem programozni tanítanak meg, hanem megtanítanak egy szemlélet módot, illetve egy halom dolgot, amivel te utána a világ bármelyik prog. nyelvével fogsz majd tudni dolgozni, ha kell.
Jó, 1-2 nyelvet is tanítanak, de a szemlélet ennél sokkal fontosabb.
iostreammel értek egyet kivételesen, viszont maximálisan.
én szerintem elég jól tudok programozni, és BSc-m is van, viszont 8 és fél évesen kezdtem, és 14 évesen már C-t toltam. ez ad egy elég biztos alapot, de végsősoron az számít hogy egy adott cégnél meg tudod e csinálni amit elvárnak tőled - ott meg lesz.arják, mikor tanultál és mit. ha egy héttel előtte tanultad meg, de tudod, az is oké...
Akkor kiegészítem :)
A cégek szeretik a papírt, és bár a képesség független a végzettségtől, egyrészt valamelyest korrelál, másrészt az egyetem rengeteg dolgot ad (pl a korrelál szót), ami nélkül nehéz lesz elhelyezkedni, mert nem lesz meg a közös nyelved a többi programozóval.
Értem hát igazából nem tudom,hogy mitévőlegyek majd februárig jelentkezésig eldől.
Emeltezek addig is matekból,lehet megyek,de igazából nem nagyon vagyok tisztában,hogy mennyire nehéz a matematika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!