Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek msc-n...

Mi a véleményetek msc-n végzet programozókról?

Figyelt kérdés
tehát aki elvégzi a programtervező msc-szakot az mennyire tud programozni mert sokan írták aki elvégzi a bsc-t azok általában nem nagyon tudnak programozni és,ha valaki elvégzi az msc-t mivel tud többet mint egy bsc-s?(olyat vegyünk aki rendesen készül gyakorol stb...)
2012. dec. 14. 19:23
1 2
 1/11 iostream ***** válasza:
100%
A programozási készség független a végzettségtől.
2012. dec. 15. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez igaz.

Az egyetemen amúgy sem programozni tanítanak meg, hanem megtanítanak egy szemlélet módot, illetve egy halom dolgot, amivel te utána a világ bármelyik prog. nyelvével fogsz majd tudni dolgozni, ha kell.

Jó, 1-2 nyelvet is tanítanak, de a szemlélet ennél sokkal fontosabb.

2012. dec. 15. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Általában ténylegesen 1-2 nyelvet tanítanak. Illetve szóba kerül 4-5 nyelv említés szintjén, de mélyrehatóbban általában C vagy C++ kerül elő, szakiránytól függően Java, illetve néhány script nyelv.
2012. dec. 15. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Pont lesz-rom, hogy valaki MsC-t végzett-e, vagy BsC-t. A tapasztalataim alapján nincs különbség köztük, mindkettőből van olyan fajta, aki bejön interjúra, és a legalapvetőbb kérdéseken is elvérzik, és mindkettőből van olyan fajta is, aki pályakezdőhöz képest meglepően jól szerepel.
2012. dec. 15. 19:03
 5/11 anonim ***** válasza:

iostreammel értek egyet kivételesen, viszont maximálisan.

én szerintem elég jól tudok programozni, és BSc-m is van, viszont 8 és fél évesen kezdtem, és 14 évesen már C-t toltam. ez ad egy elég biztos alapot, de végsősoron az számít hogy egy adott cégnél meg tudod e csinálni amit elvárnak tőled - ott meg lesz.arják, mikor tanultál és mit. ha egy héttel előtte tanultad meg, de tudod, az is oké...

2012. dec. 15. 22:20
 6/11 A kérdező kommentje:
alapvetően azért kérdeztem,mert akarok egyetemre menni,de így akkor nem hiszem,hogy megyek.
2012. dec. 16. 08:02
 7/11 anonim ***** válasza:
most mi vette el a kedved?
2012. dec. 16. 14:13
 8/11 A kérdező kommentje:
első komment
2012. dec. 16. 16:13
 9/11 iostream ***** válasza:

Akkor kiegészítem :)

A cégek szeretik a papírt, és bár a képesség független a végzettségtől, egyrészt valamelyest korrelál, másrészt az egyetem rengeteg dolgot ad (pl a korrelál szót), ami nélkül nehéz lesz elhelyezkedni, mert nem lesz meg a közös nyelved a többi programozóval.

2012. dec. 16. 17:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Értem hát igazából nem tudom,hogy mitévőlegyek majd februárig jelentkezésig eldől.

Emeltezek addig is matekból,lehet megyek,de igazából nem nagyon vagyok tisztában,hogy mennyire nehéz a matematika

2012. dec. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!