Mit programozzak?
Uhhhh, ugyan már. Az egész egy nagy halandzsa, azt sem tudja mi fán terem a programozás. Nehogy már benyeljétek, ezt a sok szar kamuszöveget.
Tizenéves kis gyerek, aki nem tud magával mit kezdeni és azzal növeli az egóját, hogy isteníti magát.
Hihetetlenek vagytok ez Magyarország,sajnos ezér tartunk mert ilyenek az emberek.
Miért kell b_szogatni,inkább segíteni kellene a céljaiban,nyugaton segítik egymást az emberek ez látszik is.
Angliát nem javaslom neked kérdező,inkább Nyugat-Európát
Mintha éppen erről olvastam volna ma...
Utolsó, a programozók között gyakorlatilag népbetegség az, hogy jobbnak tartjuk magunkat másoknál, sőt egymásnál is, mivel amit tudunk, azt véres verítékkel szedtük össze.
"Hihetetlenek vagytok ez Magyarország,sajnos ezér tartunk mert ilyenek az emberek.
Miért kell b_szogatni,inkább segíteni kellene a céljaiban,nyugaton segítik egymást az emberek ez látszik is."
Nem b-szogattam, oda is írtam, h. nem b-szogatásnak szánom. De szerinted melyik a jobb?
- Ha egy 0 munkatapasztalattal rendelkező, valószínűleg tizenéves gyereknek azt mondom, hogy igen fiam, qrva ügyes vagy, mindent tudsz, menjé' azonnal Angliába, milliókat fogsz keresni(megsúgom, eléggé rá fog b-szni, tapasztalat nélkül NEM fog munkát találni, itthon is a junior pozíció a legjobb, amire számíthat)
- vagy arra próbálom biztatni (mint a szakmában dolgozó, tapasztalt ember), hogy reálisabban értékelje önmagát, ne szálljon el attól, hogy otthon összetákolt egy amőba-játékot - ebben az esetben talán megérti, hogy hol a helye, alapból nem fog olyan állásokra jelentkezni, ahol eleve semmi esélye sem lenne, és megkíméli magát egy igen kínos pofára eséstől.
"Angliát nem javaslom neked kérdező,inkább Nyugat-Európát"
Anglia nem Nyugat-Európa? :D
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna :D
Már abból is látszik, hogy a kérdező kamuzik, hogy onnantól kezdve, hogy azt irjuk ide, hogy kamuzik, nem is ír semmit. Egyébként az is furcsa, hogy állítólag milyen dolgokat csinált már, de persze mutatni semmit sem tud, mert tönkrement a merevlemeze....
Amúgy most tényleg, Anglia hol van, ha nem Nyugat-Európában? :D
Anglia az inkább Észak,mentalitásban értettem,hogy nyugat sokkal kiegyensúlyozottabb,olyan boldogok ott az emberek,hogy öröm rájuk nézni.És ott tényleg van pénz,amikor látom nálunk dolgozunk a franciákkal,péntek 13:20-kor már alig vannak ott,tesóm is a szakmában van de ő rendszermérnök,a francia kollégája 12:45-kor,írja bonne weekend,au revoir-tehát jó hétvégét sziasztok,figyelj péntek 12:45-kor de legkésőbb 14-kor már sehol egy se közülük.
Biztatni kell az embereket,látszik rajta ,hogy imádja a programozást,és biztatni kell csak,hogy jól halad vagy ilyesmi.Mert látszik rajta szereti a szakmát sokra fogja vinni benne. Juniorokat is felvesznek kint,nyelvtudás viszont kell,eléggé keményen.
Észak??????????
Ennél Nyugatabb már nem is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!