Egy nagyobb projekt esetén használtok valamit hibakeresésre például az assert () vagy valami mást?
Én sajátot szoktam írni.
Tik?
Előbb tanulj meg programozni...
Úr isten milyen emberek vannak a földön...
Tik? - Az lő nagyon magyartos, he?
Arról beszélek, hogy minden nap van egy két értelmes, aki hasonló hülyeséget kérdez. Tanuld meg a programnyelvet és tudni fogod milyen eszközök állnak rendelkezésre debugoláshoz. Másrészt nem írtad milyen nyelvről beszélsz, ez is jellemzi tudatlanságod mélységeit.
De mondjuk nagy általánosságban lekérek egy memória térképet, és megnézem a flagek állapotát futás közben, ez segített?
assert() az milyen módon segít neked hibát keresni, az érdekelne..
Eleve ha már valahova assert()-et írsz, az azt jelenti, hogy számítasz rá, h. azon a helyen valami olyan állapot állt elő, ami nem kívánatos, ergo tudsz valami kódot írni, ami ezt az esetet kezeli.
BTW szerintem az egyik leghasznosabb hibakeresésre az egy jól megírt tracelés/logolás, amiből vissza tudod követni, mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!