Szerintetek megéri Windows 8 -ra fejleszteni?
Figyelt kérdés
Nekem kissé rossznak tűnik a Windows 8. Gondolkodtam, hogy inkább linux -ra lenne jó fejleszteni, mert az egyre népszerűbb.2012. nov. 18. 19:15
11/14 anonim válasza:
Attól függ mit, és mennyi időt, pénzt, energiát emészt fel a fejlesztés, illetve mennyi pénzt hoz. Ha kevés pénzbe és időbe fog kerülni neked, és, ha pénzt nem is hoz, de legalább sokan használják, akkor már megéri. Szerintem vannak a Windows 8-ban nagyon jó koncepciók, csak összességében sajnos még használhatatlan. Nem igazán nyújt többet egy gagyi táblagéppel mint az Android(pedig annál nem nehéz többet nyújtani). Az iOS-el egy lapon nem is érdemes emlegetni. Minden esetre vannak benne olyan koncepciók, amelyeket hamarosan az iOS-is el fog lesni. Ha táblagépre akarsz fejleszteni, akkor vagy az iOS only, vagy a minden csak nem iOS, illetve a mindennel kompatibilis webapp platformokat tudom ajánlani. Alternatív megoldás, hogy az iOS program illeszkedik normálisan az iOS ui-jába, a többi meg úgy is jó olyan gagyin a felhasználóknak, ahogy van az összes program az összes nem iOS platformon. Asztali gépen pedig mivel nagyon programfüggő a felhasználói bázis így ezért nem nagyon lehet univerzális tanácsot adni. Attól függ, hogy mire kell a program. Én például általában Linuxra fejlesztek, viszont általában egy konkrét feladat elvégzésére kell a program, és nem tömegesen használják fel, hanem csak a megrendelő.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem lenne belőle úgy se pénzem! Mint mondtam 12 vagyok, tehát sehogy se tudok eladni semmit. És kitaláltam, akkor legyen platformfüggetlen.
2012. nov. 19. 15:01
13/14 anonim válasza:
Miért ne lehetne belőle pénzed 12 évesen? Másrészt, amit mondtam, itt is érvényes: nem csak a pénz "pénz". Az alkalmazásod ingyenesen is nagyon megéri adni, ha jól működik, jól van megírva, és sokan használják. Esetleg lehet nyílt forráskódú is, de ahhoz, hogy közösen dolgozz másokkal, jól bele kell tanulnod, és érdemes megismerni néhány verziókezelő rendszert is.
Szerintem olvass könyveket: ilyen fiatalon ez az egyik legjobb út a fejlődésre, de közben természetesen próbálj ki mindent a gyakorlatban, amit tudsz.
14/14 A kérdező kommentje:
Már sok könyvet olvasok, sok videót nézek. C++ -t tanulok amúgy. De nincs olyan törvény ami szerint aki még tanköteles nem adhat el semmit?
2012. nov. 20. 04:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!