Jól értelmezem a kérdést?
Csak annyit szeretnék kérni, hogy a feladatot jól értelmezem-e és ha igen akkor csak annyit kérek, hogy igen, ha pedig nem akkor csak egy rövid magyarázat, hogy mit is kéne csinálni.
A feladat:
Olvassunk be pozitív egész számokat 0 végjelig. Írjuk ki a számok számát és a számok átlagát. (A 0-t ne számítsa bele a beadott számokba, ez csak a bevitel végét jelzi.)
Én úgy értem, hogy amíg nem adjuk meg a nullát, addig mindig kér egy számot. Miután megadtuk kiszámítja a nulla nélkül a megadott számok átlagát.
Köszönöm előre válaszotokat!
Meg még annyit Szeretnék kérdezni hogy van egy feladat, ahol a végén százalékokban adom meg az eredményességét az emberben (úgy értem hogy mennyire jó volt). És Igazából nem nagyon értem, hogy mikor rossz választ ad az ember akkor levonok százalékot és ha jól válaszol akkor meg marad 100 %?
Ezt is köszönöm előre!
"Csak annyit szeretnék kérni, hogy a feladatot jól értelmezem-e és ha igen akkor csak annyit kérek, hogy igen,"...
Igen, azt írja a feladat.
"Meg még annyit Szeretnék kérdezni hogy van"...
Nem tudom hogy milyen feladat, de százalékot a jó válaszok és az összes válasz arányába számolják, ha nincs semmi egyéb kikötés pl nem ugyan olyan értékű minden válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!