Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Matek nélkül? (Kérdésed túl...

Matek nélkül? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nagyon gyenge matek tudással meg lehet élni informatikusként? Itt nem csak a programozásra gondolok mert azon a részen valószínűleg nem.

2012. okt. 31. 23:29
 1/7 iostream ***** válasza:
Hogyne lehetne. Az IT egy baromi nagy terület, és gyakorlatilag egymástól teljesen független dolgok is vannak benne, pl üzemeltetéshez semmi matek nem kell.
2012. okt. 31. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Webdesign. Ha profin photoshoppolsz, akkor talán meg lehet élni belőle, mert az addig oké, hogy valaki csinál egy jó honlapot... Arra kellenek gombok, menük, hátterek, stb...

Az üzemeltetéshez meg oké, hogy nem kell matek, de ahhoz, hogy elhiggyék, hogy te tudsz üzemeltetni akármit is, ahhoz viszont kell valamilyen végzettség/papír(pl okj). Ennek a megszerzéséhez valszeg' kelleni fog a matek, meg a programozás is. Ha nem is olyan komoly szinten, mint egy főiskolán vagy egyetemen, de kell, az biztos.

2012. nov. 1. 03:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg én lennék a világ legboldogabb embere, ha valahol IT/üzemeltetés területen el tudnék helyezkedni érettségivel, meg két év fősulival... De eddigi tapasztalataim szerint kutyát nem érdekli, hogy 2 évig fősulin tanultam infót... (nagy) számtech üzletbe be sem hívtak állásinterjúra, eladói munkakörre, pedig úgy gondolom, hogy egy eladói munkához nem kell diploma... :DD bocs nem akartam ennyire személyesre :D az előző voltam... csak gondoltam megosztom a tapasztalatom
2012. nov. 1. 03:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, eladónak túlképzett vagy.
2012. nov. 1. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Peeersze. Programozásnál sem kell mindenhez matek. Pl.: van egy jó egyszerű API -d és már utadba sem állhat, még egy atombomba se...
2012. nov. 1. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2012. nov. 1. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha komolyan informatikával akarsz foglalkozni, akkor kell ám az a fránya matek. Nem véletlenül nyúzzák a leendő informatikusokat azzal a sok matekkal az egyetemen.

Rendszergazda, webprogramozó még elboldogul erős matek nélkül.

2012. nov. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!