Tényleg? (Ez a kérdés rövid a magyarázat hosszú ezért ezt az izét ide írtam)
VBS, Batch, c++ c# nyelvből tudok néhányat. Egyik ismerősöm meg kért, hogy rakjam fel neki a Windows-t amit vett. Át mentem, és felraktam. Aztán szóba jött a programozás. Mondtam, hogy én miket tudok (11 évesen). Ő meg azt mondta van aki annyi idős mint én és fel töri a NAZA szervereket. Ez itt a kérdés lényege.
FELTÖRIK A NAZA SZERVEREKET? Vagy csak viccelt?
Meg kérdeztem, hogy viccelt e és nem mondott semmit.
(Amúgy én nem akarom a naza szervert feltörni)
Na most véged, már megy az FBI meg a CIA, szerintem öltözz gyorsan, hideg van már kint :))
Feltörés: ezen kár agyalni, elvileg nem lehet aztán van amit mégis, stb. Egy biztos, azt a legnehezebb feltörni ami nincs internetre kötve:)
Egy NASA szervert feltörni nagyon sok energia és megfelelő háttér kell. Nyilván van sebezhető pontja ( mint mindennek ), de hónapok munkája.
Az pedig, hogy valaki 11 évesen NASA szervert tör fel, kamu. :)
Ha jól emlékszem néhány hónappal ezelőtt volt egy hír, hogy egy Román fickó 3 hónap alatt feltörte a NASA egyik szerverét, és elég sok információt elbaszott. Neki megvolt a megfelelő hardveres háttere, hogy ezt megtehesse, csak idő kellett.
igen,nem sokan képesek rá.de nem lehetetlen. mindent fellehet törni idővel,mindennek van egy gyenge pontja.
amúgy lehet az a román hacker nem is b@szott el semmit,csak a NASA állítja azt. ha már feltörte akkor jobban bűnhődjön..
én ha feltörök valamit,és elcseszem nem dicsekszem vele facebookon.főleg ha több millió dolláros szervekeről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!