Ajánlanátok olyan könyvet amiből tényleg jót meg lehet tanulni a programozást?
Ez az első válaszoló....
Írni se tud, olyanba szól bele amihez nem is ért.
Kérdező milyen programozási nyelvet szeretnél tanulni, illetve PC-re vagy mobilra érdekelne a programozás?
-Egy android programozó
Figyelj már ide.
könyv + gyakorlás + tapasztalat = JÓ programozó.
Hidd már el a LEGJOBB programozók sem jártak drága oktatásokra, amiken SEMMIT se tanítanak
"android programozó..basic simple..maradjál már..."
TE 10-14 évesen akarsz engem kioktatni?
Ha ennyire okos vagy programozzál nekem most egy 3D-s OPENGL 2.0-ás Harveres gyorsítású játékot androidra.
Ja de te még sakkot se tudsz programozni.
Na figyelj.
Google playon van 5 játékom , nem vagyok hivatásos programozó, de a játékban lévő hirdeésekből hb havi 250 ezret keresek, erről ennyit.
Attól függ milyen nyelven akarsz megtanulni programozni...
A leggyakoribb nyelvekre van rengeteg magyar könyv, amit nem nehéz megtalálni.
Azt hogy mit akarsz tanulni már te dolgod, sok kezdő kérdés volt, van, és lesz is ebben a kategóriában, azokból nyerhetsz információkat.
Így ismerettség hiányában könyvet nem tudok ajánlani, és programozási nyelvet sem.
Nagyobb gyakorlati programozás előtt érdemes elolvasni 2-3 könyvet, többi elméleti könyv ami szükséges lesz a munkához, az meg jön majd magától, csak keresgélni kell.
Programozás nagy része keresgélés lesz, főleg amíg problémáid vannak a kezdeti dolgokkal is. Úgyhogy muszáj lesz megtanulnod használni a keresőt.
Én 1 kérdést sem írtam ki, és eddig ha problémába ütköztem sikerült mindenféle külső segítség nélkül megtalálnom angol vagy magyar nyelven Google-lel, közel 2 év aktív tanulás áll mögöttem... és még mennyi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!