Jó ez a C++ könyv? Ha nem, mit ajánlanátok helyette?
Én alapvetően nem szeretem ezt a fajta könyvet!
Elsősorban nem írtad,hogy teljesen kezdő vagy programoztál már valami hasonló nyelven?C,java?
Vagy most kezded a dolgot mert,ha igen akkor nyugodtan vedd meg!
Annyira nem jo, hogy megvedd, de kezdesnek jo, mert elindit egy vonalon, jok a peldak benne, de ha kiolvastad, mar nem er semmit.
Kesobb szerezd be A c++ programozasi nyelv-et, ha ezzel vegeztel. Az nagyon sokaig forgathato.
A másik könyv amit még nem tűnik rossznak, az ez:
Az a baj, hogy ez 2003-as könyv, és mivel ennek a Turbo Pascal-os része is 2004-es és MS-DOS rendszeren fejlesztették (emiatt hasznavehetetlen a cd melléklet a win xp-n), sokkal jobbat ettől se remélek.
A 24 orasban megmutatjak, hogy mit hogy kell hasznalni. Egesz jo. Amondo vagyok, toltsd le valahonnan. Ha annal tovabb akarsz lepni, akkor mindenkeppen A c++ programozasi nyelv a kovetkezo lepes szerintem. Sok trukkot mutatnak abban is, es szukseged lesz ra, ha komolyan akarsz vele foglalkozni. Az amolyan szentiras-fele.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!