Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tanulhatok meg programm...

Hogyan tanulhatok meg programmozni az alapoktól?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
jelentkezz egyetemre/főiskolára.
2012. okt. 11. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

I

N

T

E

R

N

E

T

Kezd C# -el, majd C++/Java/vagy más.

És hol találsz tutorial -t?

GOOGLE + YOUTUBE

2012. okt. 11. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Python, Pascal, C# a leginkább ajánlott kezdőknek, amik közül ugyan a Pascal oktatásra van kitenyésztve, de vannak komolyan használt nyelvek, amelyek erősen hasonlítanak rá.

A Jegyzettömb helyett Notepad++, ez szépen színezi az itt felsorolt nyelveket.

2012. okt. 11. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van "tehetséges" a programozáshoz, és tényleg érdekel is, meg tudsz is angolul, akkor az egyetem/főiskola csak lelassítana.

Ha pedig nincs meg valami a fentiek közül, akkor felejtsd el...

2012. okt. 14. 11:59
 5/6 anonim válasza:

Abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy ha csak hobbi szinten akarsz programozgatni mondjuk maganak, akkor tényleg elegendő az internet, meg némi hevenyészett angoltudás. (google fordító sokat segíthet)

Webre php-t, vastagklienses környezetbe én is pascal-t ajánlom kezdésnek.

Azonban, ha komolyan gondolod, akkor abba komoly energiát is kell fektetned. Jól heggeszteni sem lehet csak úgy megtanulni. Mint minden máshoz, ehhez is rengeteg munka, és gyakorlás kell! És ekkor már a felsőfokú végzettséget sem célszerű elkerülni, mert enélkül csak a Pistike Bt. alkalmazna programozóként 10 Forintos órabérért. Ami ugye nem egy életcél!

Szóval, ha ebből akarsz megélni, akkor szerintem pár évnyi felkészülésre szükség lesz.

2012. okt. 14. 14:59
 6/6 anonim válasza:

szerintem kezd pascallal. ma azt már nagyon nem használják, de viszonylag könnyű, és arra épül az összes c-nyelv. pascalra van is egy jó weblap:

[link]

nagyon jól elmagyarázza, és sok sikert!

2012. okt. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!