C-ben a read () függvény segítségével hogyan tudok pontosan egy sort egy fájlból beolvasni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy egy meghatározott buffer méretet olvas,de egy sort szeretnék pontosan beolvasni, bármilyen unix-os rendszerhívást fel lehet használni. Hogyan megoldható?2012. szept. 29. 15:32
1/4 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdést, read fgv-el akarod beolvasni vagy valamilyen unix-os rendszerhívással?
2/4 A kérdező kommentje:
A read() {unistd.h} is rendszerhívás nem része az standard I/O -nak, de mindegy,csak rendszerhívás legyen. A fájlból egy sort kiolvasni.
2012. szept. 30. 12:25
3/4 anonim válasza:
Ha jól emléxem, C++ -ban (ha egyáltalán arról beszélünk, mert azt nem írtad) fread() -del kell olvasni.
Egyébként például úgy, hogy stringlezáró ('\0') vagy sorvég ('\n') karaktereig olvasod a karaktereket.
4/4 anonim válasza:
Bocs, csak hülye vagyok... szóval c... De akkor is érvényes, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!