SDL vagy SFML? Vagy mi legyen?
Figyelt kérdés
Az SDL egyszerűbbnek tűnik. Mert SFML -ben egy képet betölteni elég sok sorra jön ki.2012. szept. 22. 15:13
1/6 A kérdező kommentje:
És ha SFML, milyen nyelven? C, C++, Python? Szerintem a legjobb a C lenne, szerintetek? Kezdő vagyok.
2012. szept. 22. 15:17
2/6 A kérdező kommentje:
Cél játék csinálás.
2012. szept. 22. 15:26
3/6 iostream válasza:
"Szerintem a legjobb a C lenne, szerintetek?"
Nah, fogalmam sincs, mi és milyen az az sfml, és most nem is fogok ránézni, de ez a fenti sor teljesen hibás. Ha C akkor szinte minden esetben inkább C++.
4/6 anonim válasza:
Mind a kettő elég hasonló.
Az, hogy valaminek az elvégzése hány sor, teljesen mindegy.
Előbb programozni kellene megtanulni, legalább az alapokat, ezt bármilyen nyelven megteheted. Játék készítésre csak ezután gondolj csak... (Amúgy valóban a C++ bőven elég, de a Python is jó, csak ahhoz mondjuk eszembe nem jutna SFML-t használni.)
5/6 A kérdező kommentje:
Már tanultam eleget szerintem.
2012. szept. 22. 21:28
6/6 anonim válasza:
A clanlibet válaszd a fos SFML hagyd.
A clanlib sokkal újabb OpenGL és használ.
A clanlib erősen kihasználja a GLSL adta lehetőségeket.
Míg az SFML nagyon gyengén.
Sőt a clanlibbe még 3 D is alkothatsz.
Pedig 2D könyvtár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!