Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy script kéne megírjátok?...

Egy script kéne megírjátok? Több infó lent.

Figyelt kérdés

Egy olyan script kell(bármely nyelvezeten)

Ami pl. 10 perc mulva megváltoztat egy txt filet

2009. júl. 24. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Most le fogtok pontozni, de lesz*arom, mert nem bírom ki, hogy ne kössek bele. Nem szokásom, nem vagyok kötözködős, de ha már kérsz valamit. Szóval, akkor legalább írni, fogalmazni tanulhatnál meg előtte. Utána jöhet egy olyan varázsszó, melyet mindenki ismer: légszíves, vagy kérlek vagy vmi ehhez hasonló. Mellesleg már a kérdésedet se tudtam értelmezni. Akárhogy próbáltam, nem ment.

"Kell." Pff... Bocsáss meg, de ha már kérsz valamit, akkor kérd. Bocs, tényleg nem vagyok kötözködős, de ezek mellett egyszerűen nem bírtam elsiklani, muszáj volt ezt megírnom. Bocs.

2009. júl. 24. 19:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Elegem van inkább ezentúl nem kérek semmit.
2009. júl. 24. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyi fáradtságot vennél, hogy normálisan leírod, hogy mi a problémád, és nem követelőzöl, hanem kérsz, akkor talán máshogy állnánk hozzá.
2009. júl. 25. 02:40
 4/11 A kérdező kommentje:

A program nem engedett rendes kérdést írni.

És javítok (kell)>(kéne)

2009. júl. 25. 06:29
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Én szívesen segítenék, de ahhoz sokkal több információra lenne szükség. Ha részletesen leírod hogy mit és hogyan szeretnéd, lehet hogy tudok segíteni. Azt nyilván nem várhatod el hogy bárki is kitalálja a gondolatod.
2009. júl. 26. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
de mire változtat meg egy text filet bővebben kéne írnod, én meg tudnám csinálni de nem így
2009. júl. 29. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Javítok? Kell -> kéne? Ez neked javítás? Így most már nem tuskó vagy, hanem hülye.
2009. aug. 2. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mire gondolsz, meg mennyire értesz programozáshoz, de sztem tedd fel az autoit-et s próbáld abban, elég egyszerű nyelve van (asszem basic szerű), ilyesmi ciklusokra tökéletes, én szerver restartereket csináltam vele....
2009. aug. 6. 23:56
 9/11 A kérdező kommentje:

TUSKÓ???

Idiótákkal nem veszekedek.

Ezért is:

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!

2009. aug. 7. 17:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Már nem kell megoldottam.
2009. aug. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!