Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual Basic script (VBS)?

Visual Basic script (VBS)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérésem/kérdésem, hogy valaki aki ért ehhez a programhoz nagyjából elmagyarázná hogy hogy is működik ez az egész.Visual Basic 2010 expressz-em van.

Neten kerestem de nem találtam sehol segítséget:(

Ha valaki tudna segíteni megköszönném:)

De nekem az is jó ha kapok egy linket ahol elmagyarázzák.

U.i:Hülye vagyok hozzá, szeretném megtanulni, és nem azt hallgatni, hogy sokan beszólongatnak.

14/f

2011. aug. 2. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ez nem olyan egyszerű. Sok ezer oldalas dokumentációja van magának a Basic, Visual Basic és VBS nyelveknek is (hiába egyszerűek mint a faék), és legalább ekkora dokumentációja van magának a Visual Studio programcsomagnak is.

Ha tudsz angolul, akkor az msdn sokat segít, tele van tutorialokkal, referenciákkal, meg minden hasznos dologgal:

[link] (library)

[link] (főoldal)

(Kb a microsoft legjobb találmánya, de angoltudás kell keményen)

2011. aug. 2. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ, de sajnos az angoltudásom nem éppen jeles.:(

Tudom, hogy nem egyszerű, és ha meg akarom tanulni sok dolgom lesz vele, de kitartó vagyok.:)

2011. aug. 2. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, csak a VBS, vagy maga a VB is érdekel-e.

(Bár ez nem 100%-ban igaz, de a VBS-t lehet a VB leegyszerűsített verziójának tekinteni).

Ha érdekel a VB, akkor [link] ezt nézegesd. Illetve Demeter Ibolyának van egy könyve full kezdőknek a Visual Basic használatához teljesen a nulláról (régi verzióhoz készült, de használható), használtan 500-1000 forintért meg lehet venni.

Ezt még megnézheted a a nyelvvel kapcsolatban: [link]

2011. aug. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!