Valami gond van C++ ban?
Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem nézni oktatóvideókat és ugyan azt leirtam és hibát észlelt vagy mi xddd
kiirta valami olyat hogy az int main-nal valami gond van és nálam nem is olyan fekete az az int mint akinél néztem
lásd kép.... aláhúztam... itt fekete nálam nem.... meg nem is akarja lementeni mert nem tetszik neki.... mi lehet a gond?
2012. aug. 23. 14:44
2/8 anonim válasza:
Ha már elmenteni sem akarja, akkor eléggé nagy probléma lehet. Biztosan jót töltöttél le?
4/8 iostream válasza:
A mainből nem kell returnölni.
Nincs ott az #include <string>
6/8 anonim válasza:
"A mainből nem kell returnölni."
Ezt azér meglepett hogy ezt állítod, nem vártam volna. Mindig return-al kell visszatérni egy függvényből, ha void a visszatérési érték típusa akkor ott nem muszáj.
7/8 _Jessy_ válasza:
Muszájnak nem muszáj, csak éppen jól pofán vernek érte, ha nem teszed meg :D Van olyan fordító, ami kiakad miatta, de ritka.
8/8 iostream válasza:
A main függvény speciális, nem kell belőle visszatérni, ha eléri a blokk végét, implicit 0-t ad vissza. Benne van a szabványban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!